Αντιδήμαρχος ανακλήθηκε επειδή δεν ψήφισε τον εαυτό του Reviewed by Momizat on . Ο αντιδήμαρχος Καστού Λευκάδας Χρήστος Τριλίβας διεγράφη από την «Δημοτική Κίνηση Όλοι για την Λευκάδα», της οποίας ηγείται ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακοντα Ο αντιδήμαρχος Καστού Λευκάδας Χρήστος Τριλίβας διεγράφη από την «Δημοτική Κίνηση Όλοι για την Λευκάδα», της οποίας ηγείται ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακοντα Rating: 0

Αντιδήμαρχος ανακλήθηκε επειδή δεν ψήφισε τον εαυτό του

Αντιδήμαρχος  ανακλήθηκε επειδή δεν ψήφισε τον εαυτό του

Ο αντιδήμαρχος Καστού Λευκάδας Χρήστος Τριλίβας διεγράφη από την «Δημοτική Κίνηση Όλοι για την Λευκάδα», της οποίας ηγείται ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, καθώς διαπιστώθηκε πως έλαβε μηδέν ψήφους, άρα δεν στήριξε την παράταξη ούτε ο ίδιος προσωπικά.

Συγκεκριμένα, μετά την καταμέτρηση των ψήφων, η Κίνηση προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: 

Ανακαλείται από Αντιδήμαρχος Καστού ο Χρήστος Τριλίβας

 Διαγράφεται από τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και ανακαλείται από Αντιδήμαρχος Καστού ο Χρήστος Τριλίβας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε 0 (μηδέν) ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό μας.

Σύμφωνα και με δήλωσή του, ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

Δρακονταειδής Κωνσταντίνος

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα»

Λευκάδα, 28 Μαΐου 2019

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή