Αντιδρούν και οι νοσηλευτές της Θεσσαλίας για τη διαθεσιμότητα Reviewed by Momizat on . Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων και φορέων της Θεσσαλίας  και θα πραγματοποιήσουν πορεία στις 12 το Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων και φορέων της Θεσσαλίας  και θα πραγματοποιήσουν πορεία στις 12 το Rating: 0

Αντιδρούν και οι νοσηλευτές της Θεσσαλίας για τη διαθεσιμότητα

Αντιδρούν και οι νοσηλευτές της Θεσσαλίας για τη διαθεσιμότητα

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων και φορέων της Θεσσαλίας  και θα πραγματοποιήσουν πορεία στις 12 το μεσημέρι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη ληφθείσα απόφαση των συλλόγων όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλίας.

Σε δελτίο τύπου του συλλόγου των εργαζομένων του ΓΝ Λάρισας, αναφέρεται:  «Η Κυβέρνηση με την πολιτική της, η οποία υλοποιείται από το Υπουργείο Υγείας και εφαρμόζοντας τα μνημόνια, προχωράει σε κινητικότητες- διαθεσιμότητες των εργαζομένων  στην υγεία υποβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο  παραπέρα τα δημόσια νοσοκομεία και  τη δημόσια Υγεία της χώρας. Οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.Λ. δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτή την πολιτική με κάθε τρόπο. Δεν θα επιτρέψουμε:

Καμία κινητικότητα- διαθεσιμότητα εργαζομένων. Την υποβάθμιση του Γ.Ν.Λ. Το κλείσιμο νοσοκομείων και κέντρων υγείας. Τη μετατροπή των δημοσίων νοσοκομείων σε επιχειρήσεις.

Διεκδικούμε δημόσια δωρεάν υγεία σε όλους και καλούμε τους υγειονομικούς, τους εργαζομένους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και  τους πολίτες της Λάρισας να αγωνιστούν για δημόσια και δωρεάν υγεία, για όλους. Ο αγώνας μας αφορά όλους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση. Καλούμε σωματεία και μαζικούς φορείς του νομού μας σε κοινό αγώνα για να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο , καμία κλινική , κανένα Κέντρο Υγείας, να μην βγει κανένας εργαζόμενος σε διαθεσιμότητα , κατάργηση των 5 ευρώ και 25 ευρώ,   δωρεάν πρόσβαση και πλήρη περίθαλψη για ανασφάλιστους  και άνεργους  για  δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.»

Αφήστε το σχόλιο σας