Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής Reviewed by Momizat on . Περίπου 20 άτομα που συμμετέχουν στην κατάληψη της Πρυτανείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής και φώναξαν συνθήματα και αποχώ Περίπου 20 άτομα που συμμετέχουν στην κατάληψη της Πρυτανείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής και φώναξαν συνθήματα και αποχώ Rating: 0

Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής

antejoysiastes

Περίπου 20 άτομα που συμμετέχουν στην κατάληψη της Πρυτανείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής και φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν – Περικυκλώθηκαν από τα ΜΑΤ και προσήχθησαν

Την κεντρική είσοδο της Βουλής επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας παραβίασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ομάδα περίπου 20 αντιεξουσιαστών οι οποίοι κατάφεραν να πετάξουν φέιγ βολάν (τρικάκια) και να ανοίξουν πανό!

Οι διαδηλωτές έφτασαν στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου του κτιρίου της Βουλής, αφού προσπέρασαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο του κοινοβουλίου.

Αφού διέσχισαν το προαύλιο της Βουλής και έφτασαν μπροστά στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του κοινοβουλίου απέναντι από τον Εθνικό Κήπο οι περίπου 20 διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα, πέταξαν τρικάκια και άνοιξαν πανό που έγραφε: «Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους». Η υπογραφή ήταν «αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας».
anteksoysiastes 2

Αφήστε το σχόλιο σας