Αντικαταστάτης της Γερακούδη ο Ηλίας Τσέλιγκας Reviewed by Momizat on . Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Δασών, κος Ηλίας Τσέλιγκας αντικαθιστά από χθες την πρώην Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Δασών, κος Ηλίας Τσέλιγκας αντικαθιστά από χθες την πρώην Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Rating: 0

Αντικαταστάτης της Γερακούδη ο Ηλίας Τσέλιγκας

Αντικαταστάτης της Γερακούδη ο Ηλίας Τσέλιγκας

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Δασών, κος Ηλίας Τσέλιγκας αντικαθιστά από χθες την πρώην Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Καλλιόπη Γερακούδη, η οποία αποχώρησε και τυπικά μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ, της αποδοχής της παραίτησης της από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κος Τσέλιγκας ανέλαβε τα καθήκοντα του καθώς είναι ο αρχαιότερος Γενικός Διευθυντής της Αποκεντρωμένης, όπως προβλέπεται και από τη σχετική διάταξη του νόμου.

Μαζί με την κα Γερακούδη αποχώρησαν από το γραφείο της και οι δύο μετακλητές υπάλληλοι – γραμματείς που είχε το τελευταίο διάστημα.

Αυτό που συζητείται πάντως στους διαδρόμους της Αποκεντρωμένης είναι το ότι για πρώτη φορά, αποχωρεί κρατικός Γενικός Γραμματέας, χωρίς να χαιρετήσει τους διευθυντές και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας στην οποία προΐστατο.

Το γιατί η κα Γερακούδη επέλεξε αυτή τη στάση είναι κάτι που μόνο αυτή γνωρίζει…

(newsroom onlarissa.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή