Αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών 300 περίπου Τρικαλινοί για χρέη προς την Εφορία Reviewed by Momizat on . Δεν είναι μόνο τα χρέη στις τράπεζες. Η εφορία παίρνει τη σκυτάλη σε περίπτωση που αποφασιστεί από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πλειστηριασμούς ακινήτων .  Έτ Δεν είναι μόνο τα χρέη στις τράπεζες. Η εφορία παίρνει τη σκυτάλη σε περίπτωση που αποφασιστεί από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πλειστηριασμούς ακινήτων .  Έτ Rating: 0

Αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών 300 περίπου Τρικαλινοί για χρέη προς την Εφορία

Αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών 300 περίπου Τρικαλινοί για χρέη προς την Εφορία

Δεν είναι μόνο τα χρέη στις τράπεζες. Η εφορία παίρνει τη σκυτάλη σε περίπτωση που αποφασιστεί από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πλειστηριασμούς ακινήτων . 

Έτσι λοιπόν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας τους, κινδυνεύουν να βρεθούν  εκατοντάδες  Τρικαλινοι με χρέη  στην Εφορία .

Σύμφωνα με πληροφορίες 300 περίπου συμπολίτες θα βρεθούν στη θέση αυτή αν αποφασιστεί τελικά να προχωρήσει η Εφορία σε κατασχέσεις ακινήτων.

Πρόκειται για σπίτια , οικόπεδα , χωράφια και βιομηχανικά κτήρια ενώ όπως ξεκαθαρίζουν στελέχη της ΔΟΥ Τρικάλων  δεν προτίθενται να βγάλουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία .

Μάλιστα στην Εφορία  έχουν επιστήσει στα στελέχη της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά σε ό,τι αφορά τον χειρισμό των οικονομικά αδύναμων , των ανέργων, των οικογενειών με μία κατοικία.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή