"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο Τρικαλινός οικονομολόγος Σταύρος Τραγάνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον Πρόεδρο και το νέο Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εξέλεξε η νέα Κεντρική Διοίκηση, που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2016, και συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη.

Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο Κωνσταντίνος Κόλλιας , ενώ ο συμπολίτης Σταύρος Τραγάνης εξελέγη αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. 

Ασφαλώς πρόκειται για μεγάλη καταξίωση του συμπολίτη οικονομολόγου η οποία εκφράσθηκε με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του και πλέον θα παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις στην οικονομία .

Ο Σταύρος Τραγάνης έχει διατελέσει αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας , σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ Λάππα ενώ είναι από τους πρωτεργάτες του υδροηλεκτρικού φράγματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μαλακάσι.

Η σύνθεσή του Προεδρείου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Α΄ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Β΄ Αντιπρόεδρος : Σταύρος Τραγάνης.

Γεν. Γραμματέας : Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

Οικονομικός Επόπτης : Κωνσταντίνος Μανούσος.

Μέλη : Χρήστος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Αλεβιζάκης, Γιώργος Αμπαρτζάκης, Ιωάννης Διονυσόπουλος, Σάκης Ιωαννίδης, Πελοπίδας Καλλίρης, Ευφροσύνη Καραγιάννη, Μιχαήλ Μιχαήλ, Αλέξανδρος Πουλιάσης, Κώστας Ταγγίρης.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε:

«Η επανεκλογή μου, από τους συναδέλφους μου, στη θέση του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή.

Ταυτόχρονα, η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένου του ρόλου, που οφείλει να διαδραματίσει ο φορέας μας ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας για θέματα της οικονομίας, αλλά και των προκλήσεων, τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεσμεύομαι ότι, με τη βοήθεια όλων των συναδέλφων, το ανώτατο όργανο των οικονομολόγων της χώρας θα συνεχίσει και την επόμενη τριετία να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις, και να ασκεί με εποικοδομητικό τρόπο το θεσμικό του ρόλο, με στόχο να βοηθήσει τόσο τη χώρα να επιστρέψει σε υγιή μονοπάτια ανάπτυξης, όσο και τα μέλη του, να διαχειρίζονται απρόσκοπτα τις προκλήσεις της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, προασπίζοντας τα συμφέροντά τους.

Από αύριο δουλεύουμε όλοι μαζί για ένα ακόμα πιο δυνατό Οικονομικό Επιμελητήριο».

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1976. Σπούδασε οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διδακτορικό δίπλωμα στο ίδιο αντικείμενο, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει διατελέσει ειδικός γραμματέας αποκρατικοποιήσεων στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, γενικός διευθυντής της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, αναπληρωτής διοικητής για την Ελλάδα στην Παρευξείνια Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, οικονομικός σύμβουλος του Υπουργού στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών και επισκέπτης καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζεται ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος & σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην KLC Law Firm.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2014 εξελέγη για πρώτη φορά Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης