Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων: «Τον κόσμο αυτόν θα δεις, θα τον αλλάξουμε εμείς» Reviewed by Momizat on . Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιστρέφει ως «μεγάλο» παιδί πλέον πραγματοποιώντας φέτος την έβδομη διοργάνωσή του στην περιοχή μας. Κάθε φορά, το Αντιρατσ Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιστρέφει ως «μεγάλο» παιδί πλέον πραγματοποιώντας φέτος την έβδομη διοργάνωσή του στην περιοχή μας. Κάθε φορά, το Αντιρατσ Rating: 0

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων: «Τον κόσμο αυτόν θα δεις, θα τον αλλάξουμε εμείς»

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων: «Τον κόσμο αυτόν θα δεις, θα τον αλλάξουμε εμείς»

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιστρέφει ως «μεγάλο» παιδί πλέον πραγματοποιώντας φέτος την έβδομη διοργάνωσή του στην περιοχή μας.

Κάθε φορά, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ είναι ο τρόπος μας για να επικοινωνούμε και να συντονιζόμαστε ως κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις απέναντι στην αδικία, τη βάρβαρη λογική των αποκλεισμών, την ανισότητα.

Αυτή τη φορά, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιλέγει με δύναμη να πει: «Τον κόσμο αυτόν θα δεις, θα τον αλλάξουμε εμείς».

Μέχρι σήμερα έχει μιλήσει – μέσα από τις αφίσες και τα συνθήματά του, μέσα από τις συζητήσεις, μέσα από τις καλλιτεχνικές δράσεις – για όλα εκείνα που πνίγουν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.

Έγινε ο αντίλογος με νόημα και ουσία, απέναντι στην προσπάθεια επικράτησης ενός βάρβαρου κατεστημένου.

Μπροστά μας είναι βέβαια τα ακόμη πιο δύσκολα. Μπροστά μας όμως είναι και τα καλύτερα!Συνεχίζουμε!

Ανοιχτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Ε, όχι ρε παιδιά. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον κόσμο. Το πράξαμε ήδη εμείς. Σας αφήνω τώρα, διότι νύσταξα και πάω για ύπνο.
    Φιλικά, ο Κεμάλ.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας