Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων 8 και 9 Ιουλίου στο Πάρκο Ματσόπουλου Reviewed by Momizat on . Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιστρέφει ως «μεγάλο» παιδί πλέον πραγματοποιώντας φέτος την έβδομη διοργάνωσή του στην περιοχή μας. Κάθε φορά, το Αντιρατσ Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιστρέφει ως «μεγάλο» παιδί πλέον πραγματοποιώντας φέτος την έβδομη διοργάνωσή του στην περιοχή μας. Κάθε φορά, το Αντιρατσ Rating: 0

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων 8 και 9 Ιουλίου στο Πάρκο Ματσόπουλου

Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων 8 και 9 Ιουλίου στο Πάρκο Ματσόπουλου

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιστρέφει ως «μεγάλο» παιδί πλέον πραγματοποιώντας φέτος την έβδομη διοργάνωσή του στην περιοχή μας. Κάθε φορά, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ είναι ο τρόπος μας για να επικοινωνούμε και να συντονιζόμαστε ως κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις απέναντι στην αδικία, τη βάρβαρη λογική των αποκλεισμών, την ανισότητα.

1-7.jpg

Αυτή τη φορά, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων επιλέγει με δύναμη να πει: «Τον κόσμο αυτόν θα δεις, θα τον αλλάξουμε εμείς». Μέχρι σήμερα έχει μιλήσει – μέσα από τις αφίσες και τα συνθήματά του, μέσα από τις συζητήσεις, μέσα από τις καλλιτεχνικές δράσεις – για όλα εκείνα που πνίγουν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.  Έγινε ο αντίλογος με νόημα και ουσία, απέναντι στην προσπάθεια επικράτησης ενός βάρβαρου κατεστημένου.

Μπροστά μας είναι βέβαια τα ακόμη πιο δύσκολα. Μπροστά μας όμως είναι και τα καλύτερα!

Συνεχίζουμε!

Ανοιχτή Συνέλευση Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή