Αντωνίου: « πάμε για πρωτάθλημα» Reviewed by Momizat on . Ο Σωτήρης Αντωνίου εμφανιζόταν ως υποψήφιος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Εντούτοις, ο πρώην κόουτς της Σπάρτης κατέληξε στα Τρίκαλα με το Ο Σωτήρης Αντωνίου εμφανιζόταν ως υποψήφιος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Εντούτοις, ο πρώην κόουτς της Σπάρτης κατέληξε στα Τρίκαλα με το Rating: 0

Αντωνίου: « πάμε για πρωτάθλημα»

Αντωνίου: « πάμε για πρωτάθλημα»

Ο Σωτήρης Αντωνίου εμφανιζόταν ως υποψήφιος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη. Εντούτοις, ο πρώην κόουτς της Σπάρτης κατέληξε στα Τρίκαλα με τους Θεσσαλούς να τίθενται αντιμέτωποι με τους Θεσσαλονικείς σε σαββατιάτικο (26/08) φιλικό.
Ο πρώτος μία ημέρα νωρίτερα παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις», όπου αναφέρθηκε στο παραπάνω σενάριο, όπως ακόμη την υπάρχουσα επικαιρότητα.

Αντωνίου: «Τα Τρίκαλα μου παρέχουν τα πάντα, πάμε για πρωτάθλημα»

Αναλυτικά:
-Για το φιλικό του Άρη με τα Τρίκαλα: «Είναι ένα φιλικό που έχει διπλό χαρακτήρα. Γίνεται για ιερό σκοπό. Για τον μικρό Κωνσταντίνο, ο οποίος πριν μερικές ημέρες είχε ένα ατύχημα. Οι δύο ΠΑΕ, Τρίκαλα και Άρης, ευαισθητοποιήθηκαν για το γεγονός και τα έσοδα θα δοθούν για να βοηθήσουμε τον μικρό Κωνσταντίνο».
-Για το ότι βρέθηκε κοντά στον Άρη: «Αυτό είναι κάτι που δεν έγινε και τώρα είμαι προπονητής στα Τρίκαλα. Ο Άρης έχει έναν αξιόλογο προπονητή που δημιούργησε καλό και δυνατό σύνολο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς και για τους δυο μας προκειμένου να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα».
-Για τους λόγους που δεν συμφώνησε με τον Άρη: «Υπήρξε μια συζήτηση με τον κ. Μυροφορίδη. Ήμουν ένας από τους προπονητές που απασχολούσαν τον Άρη, όμως, κάπου υπήρχε ένα θέμα γιατί ο Άρης περίμενε να δει σε ποια κατηγορία θα παίξει. Δέχθηκα μια σοβαρή πρόταση από τα Τρίκαλα και αποφάσισα να έρθω εδώ. Είναι μια ομάδα που μου παρέχει τα πάντα. Αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι απέρριψα τον Άρη. Δεν ήμουν, άλλωστε, και ο μόνος προπονητής που απασχολούσε τον Άρη τότε».
-Για το αν ο Άρης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο: «Για φαβορί θα μπορούμε να μιλήσουμε μόλις δούμε τις ομάδες στο γήπεδο. Με βάση τα ρόστερ που έχουν διαμορφωθεί ως τώρα, ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί για τη μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Super League, μαζί με άλλες δύο ομάδες που έχουν δηλώσει πως στόχος τους είναι το πρωτάθλημα. Μιλώ για τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Πόντου. Βεβαίως, υπάρχουν και άλλες ανταγωνιστικές ομάδες που δεν έθεσαν εξαρχής ως στόχο το πρωτάθλημα. Μια από αυτές είμαστε εμείς, τα Τρίκαλα. Υπάρχουν, επίσης, και η Σπάρτη με την Παναχαϊκή. Περιμένω ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Μόλις κλείσουν τα ρόστερ θα έχουμε σαφή εικόνα».

a-sports.gr

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή