"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Αντώνης Κοσσυβάκης: βιώσιμη ανάπτυξη της Κοιλάδας του Αχελώου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aντώνης Κοσσυβάκης

η εικόνα προφίλ του Antonis Kossyvakis

Η Παρασκευή ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την Κοιλάδα του Αχελώου αλλά και για μένα προσωπικά. Είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στον τόπο μας τέσσερις σπουδαίους φίλους: τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη και τους ευρωβουλευτές Γιώργο Γραμματικάκη, Στέλιο Κούλογλου και τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

Φωτογραφία του Antonis Kossyvakis.

Είδαν τον τόπο μας, γνώρισαν τους ανθρώπους του και δοκίμασαν την ποιότητα των προϊόντων μας.
Δεσμεύτηκαν μάλιστα ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν την ανάπτυξη του τόπου μας. Ως προϋπόθεση όμως ζήτησαν από εμάς κάτι σημαντικό αλλά και αυτονόητο: τις δικές μας συγκεκριμένες προτάσεις για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων μας.

Φωτογραφία του Antonis Kossyvakis.

Ευχαριστώ πολύ το Σύλλογο Γυναικών «Λένω Μπότσαρη» για τα προϊόντα που προσέφεραν καθώς και τους: Δημήτρη Κωσταγιώργο, Λάζο Τσαμπά και Κωνσταντίνο Κάκο για την εξαιρετική μουσική τους. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Νέου Χαλκιόπουλου δώρισαν πίνακες ζωγραφικής με μνημεία της περιοχής που οι ίδιοι φιλοτέχνησαν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κυρίας Νεκταρίας Στούκα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους που με τη φιλοξενία τους έκαναν τους καλεσμένους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

  • Ο Αντώνης Κοσσυβάκης είναι στέλεχος τουΕυρωκοινοβουλίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης