Ανυπακοή και αντίσταση Reviewed by Momizat on . Μετά και από την ψήφιση αυτού του ληστρικού Νομοσχεδίου, ως μόνη ασπίδα που έχουμε πλέον για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε είναι τα αντίμετρα. Ένα από αυτά είναι Μετά και από την ψήφιση αυτού του ληστρικού Νομοσχεδίου, ως μόνη ασπίδα που έχουμε πλέον για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε είναι τα αντίμετρα. Ένα από αυτά είναι Rating: 0

Ανυπακοή και αντίσταση

Ανυπακοή και αντίσταση

Μετά και από την ψήφιση αυτού του ληστρικού Νομοσχεδίου, ως μόνη ασπίδα που έχουμε πλέον για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε είναι τα αντίμετρα. Ένα από αυτά είναι ως καταναλωτες να μην ζητάμε αποδείξεις.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν τις χρειαζόμαστε μιάς και φορολογούμαστε από το πρώτο ευρώ ενώ για όσους ισχύει το αφορολόγητο ας προσπαθήσουν να τις συγκεντρώσουν από τις καταβολές χρημάτων σε μεγάλες αγορές και από δημόσιες δαπάνες αποφεύγοντας τις μικροαποδείξεις.

Με αυτόν τον τρόπο και θα ενισχύσουμε την τοπική οικονομία ο καθένας στην πόλη του, και θα βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να πάρουν μία ανάσα. Από την άλλη θα αποδώσουμε σε ένα κράτος “βιαστή” της καθημερινότητάς μας και της ζωής μας τα λιγότερα δυνατά χρήματα.

Η ανυπακοή και η αντίσταση μπορεί να γίνει με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Για να έχει επιτυχία όμως πρέπει να είναι γενικευμένη…

Αριστοτέλης Κωλώτης Κερασοβίτης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή