Αν δεν ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα θύμιζε μνημόσυνο Reviewed by Momizat on .  (Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται με την άδεια της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ, Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς οι δημοσιογράφοι μετέχουν στην απεργία) Αν δεν υπ  (Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται με την άδεια της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ, Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς οι δημοσιογράφοι μετέχουν στην απεργία) Αν δεν υπ Rating: 0

Αν δεν ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα θύμιζε μνημόσυνο

Αν δεν ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα θύμιζε μνημόσυνο

 (Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται με την άδεια της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ, Ελλάδας και Εύβοιας, καθώς οι δημοσιογράφοι μετέχουν στην απεργία)

Αν δεν υπήρχαν οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ, είτε ως “Φυάσει Κοντρα” είτε ως “Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία”, η συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Τρκάλων θα ήταν μια αποτυχία. Χωρίς εργαζόμενους, παρά μόνο με “επίσημους”, η συγκέντρωση δεν είχε τίποτε. Δηλαδή, είχε: μια ομιλία από την πρόεδρο του εργατικού Κέντρου και έναν χαιρετισμό του Σάκη Παπαδόπουλου, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πρόβλημα της δυσπιστίας των εργαζομένων έναντι των συνδικαλιστών δεν λύνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Ή οι εργαζόμενοι θα κατανοήσουν ότι μόνοι τους μπορούν να κάνουν κάτι, αφήνοντας άπαντες στην άκρη ή θα μείνουμε με τις διαμαρτυρίες εναντίον μιας λογικής αντιπροσώπευσης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

prwtomagia_siriza prwtomagia_siriza1 prwtomagia_siriza2 prwtomagia_siriza3

Αφήστε το σχόλιο σας