ΑΝ.ΕΛΛ. προς συμβασιούχους: Προσοχή μη σας εκμεταλλευτούν Reviewed by Momizat on . Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δράμα των πρώην συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι είναι τα πρώτα θύματα τη Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δράμα των πρώην συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι είναι τα πρώτα θύματα τη Rating: 0

ΑΝ.ΕΛΛ. προς συμβασιούχους: Προσοχή μη σας εκμεταλλευτούν

ΑΝ.ΕΛΛ. προς συμβασιούχους: Προσοχή μη σας εκμεταλλευτούν

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δράμα των πρώην συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι είναι τα πρώτα θύματα της καταστροφικής αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονιακών Κυβερνήσεων.

Ζητάμε αφενός από την Δημοτική Αρχή να αφήσει κατά μέρους διάφορα προσχηματικά νομικά κωλύματα και να αναγνωρίσει έστω και τώρα την ανθρώπινη-κοινωνική διάσταση του οικονομικού και εργασιακού προβλήματος των πρώην συμβασιούχων και αφετέρου από το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει σύσσωμο την πληρωμή και την δικαίωση αυτών των αδικημένων και κυνηγημένων συμπολιτών.

Θα θέλαμε όμως εδώ καλοπροαίρετα να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους πρώην συμβασιούχους και για τον κίνδυνο πολιτικής εκμετάλλευσης του ζητήματός τους από πολιτικούς και παρατάξεις που χρόνια τώρα κώφευαν και αδιαφορούσαν για τα προβλήματά τους συμπορευόμενοι με την σκληρή γραμμή λιτότητας και απολύσεων των μνημονιακών Κυβερνήσεων αλλά εμφανίζονται τώρα χωρίς ντροπή να υποστηρίζουν ότι χάρη στις παρεμβάσεις τους δρομολογείται η εξόφληση των δεδουλευμένων.

Αγαπητοί πρώην συμβασιούχοι αγνοήστε αυτές τις κουτοπόνηρες παλαιοκομματικές πρακτικές. Κανείς δεν σας έκανε την χάρη. Τα λεφτά σας τα δουλέψατε, τα δικαιούστε και μόνο με τους αξιέπαινους αγώνες σας θα υπάρξει λύση. Σας βεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας και σε περίπτωση καθόδου μας στις δημοτικές εκλογές να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα στο πρόγραμμά μας για τα προβλήματά σας.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή