ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων κατά Γ. Οικονόμου, με αφορμή το… facebook Reviewed by Momizat on . Πρόσφατη ανάρτηση στο facebook του Γιώργου Οικονόμου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ, καυτηριάζει η συντονιστική επιτροπή Τρικάλων των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Οικονόμου Πρόσφατη ανάρτηση στο facebook του Γιώργου Οικονόμου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ, καυτηριάζει η συντονιστική επιτροπή Τρικάλων των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Οικονόμου Rating: 0

ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων κατά Γ. Οικονόμου, με αφορμή το… facebook

ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων κατά Γ. Οικονόμου, με αφορμή το… facebook

Πρόσφατη ανάρτηση στο facebook του Γιώργου Οικονόμου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ, καυτηριάζει η συντονιστική επιτροπή Τρικάλων των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Οικονόμου έγραψε:

“Καμμένος: «Εμείς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε».Όντως, την λογική και την αισθητική”.

Και οι ΑΝΕΛΛ επιτέθηκαν, όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Το ερώτημα, όμως, που προκύπτει, είναι το εξής: Το facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι χώρος δημόσιος ή ιδιωτικός; Εκλαμβάνεται πια ως χώρος πολιτικής παρέμβασης; Είναι το μέλλον μας ως προς την αντιπαράθεση; Ερωτήματα που θα πρέπει να συζητηθούν, διότι, σε αρκετές περιπτώσεις, έχει φανεί ότι νομιμοποιείται η άσκηση κριτικ΄ςη σε μια άποψη, που δεν είναι σίγουρο ότι ο καθένας επιθυμεί να γνωστοποιηθεί σε όλους.
Θανάσης Μιχαλάκης

Η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛΛ

Μια φορά την εβδομάδα τακτικός υβριστής μας ο κος Οικονόμου μέσα από τα social medial. Να του θυμίσουμε ότι ακριβώς τέτοια εποχή πέρυσι μίλαγε για ψεκασμένους άλλα όταν του απαντήσαμε θίχτηκε και μίλησε για πολιτικό κατήφορο. Ο ίδιος βέβαια συνέχισε να υβρίζει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο τακτικά και εσχάτως έπιασε στο στόμα του και τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας κ. Καπερνάρο.

Στην τελευταία του αναλαμπή μας είπε ότι Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ενοχλούμε τη λογική του και την αισθητική του. Για αυτή του τη φράση τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Εξάλλου δεν περιμέναμε να έχουμε τα ίδια γούστα.

Συμφωνούμε απόλυτα κ. Οικονόμου.

Η βασική μας διαφορά μαζί σας και με τους ομοίους σας είναι ο διαφορετικός τρόπος σκέψης και η διαφορετική σκοπιά που ο καθένας μας βλέπει τα πράγματα. Είναι η διαφορετική αισθητική μας ιδεολογία και η ιδεολογικό – ηθική μας ιδεολογία και εξηγούμαστε:

Φυσικά και δε μας βρίσκει σύμφωνους η λογική του Πάγκαλου του «μαζί τα φάγαμε» και του «Θα πείτε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας!»

Φυσικά και δε μας βρίσκει σύμφωνους η λογική των κυβερνήσεων σας, που ξυλοκοπούσαν ανελέητα τους συνταξιούχους, τους φοιτητές τελευταία τις καθαρίστριες, που ξεφούσκωναν τα λάστιχα στους αγρότες. Η λογική των κυβερνήσεων του «Τσοβόλα δώστα όλα» η λογική των κυβερνήσεων που υπερχρέωσαν τη χώρα και που έφεραν σε αυτήν το ΔΝΤ και τα μνημόνια. Η λογική των κυβερνήσεων σας που ευθύνεται για τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Φυσικά και δε μας βρίσκει σύμφωνους η αισθητική της Μυκόνου, της Αράχωβας και του Κολωνακίου. Η αισθητική Σημίτη, τα σπίτια στη Διονυσίου Αεροπαγίτη του Τσοχατζόπουλου, οι βαλίτσες του Τσουκάτου, η αισθητική του Μαντέλη, του Πάχτα, του Σμπώκου, του Παπαντωνίου, του Βενιζέλου, του Καχριμάκη και τόσων άλλων καλόπαιδων που σήμερα είναι τακτικοί θαμώνες των εισαγγελέων.

Φυσικά και δε μας βρίσκει σύμφωνους η αισθητική του Γιώργου Παπανδρέου και τα πολιτικά τσιτάτα η « κάθαρση», ο « εκσυγχρονισμός» , το «Λεφτά υπάρχουν» και το «Σούλα για μια θεσούλα» με τα οποία ταΐζατε κουτόχορτο τον Ελληνικό λαό.

Φυσικά και δε μας βρίσκουν σύμφωνους το ΠΑΣΟΚ και οι κρατικοδίαιτοι φίλοι σας ως σύστημα, ως νοοτροπία, ως κουλτούρα, ως αισθητική, ως καθρέφτης της μανίας για εξουσία, για κατάληψη του κράτους, για νταραβέρια με τους πάνω, τους κάτω και τους πλαϊνούς, με τους εργολάβους, με τις μίζες, με τις ΜΚΟ με τις κλαδικές που διόριζαν με χαρτάκια και όλες αυτές τις πολιτικές που δηλητηρίασαν γενιές ολόκληρες.

Αυτή είναι η «λογική» των … ηλιθίων, που έχουν το θράσος να μας ζητούν να τους ξανά ψηφίσουμε, για να μας… ξανά σώσουν!!!

Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε. Μαθήματα από εσάς και τους ΠΑΣΟΚους φίλους περί λογικής, αισθητικής και ηθικής δε δεχόμαστε.

 

 

Εκ μέρους της συντονιστική επιτροπής

ν. Τρικάλων του κινήματος

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή