“Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, θα ματώσουν τα χείλη σου φωνάζοντας για το δίκαιο”. Reviewed by Momizat on . "Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος,θα ματώσουν τα χείλη σου φωνάζοντας για το δίκαιο".Τ. Λειβαδίτης. Της Στεφανιας Τσέργα υποψήφιας με τον Γιώργο Καϊκη : Ως απόγονο "Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος,θα ματώσουν τα χείλη σου φωνάζοντας για το δίκαιο".Τ. Λειβαδίτης. Της Στεφανιας Τσέργα υποψήφιας με τον Γιώργο Καϊκη : Ως απόγονο Rating: 0

“Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, θα ματώσουν τα χείλη σου φωνάζοντας για το δίκαιο”.

“Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, θα ματώσουν τα χείλη σου φωνάζοντας για το δίκαιο”.

Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος,
θα ματώσουν τα χείλη σου φωνάζοντας για το δίκαιο”.
Τ. Λειβαδίτης.


Της Στεφανιας Τσέργα υποψήφιας με τον Γιώργο Καϊκη :

Ως απόγονος αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, πολιτικών κρατούμενων πιστών στις ιδέες τους για έναν καλύτερο κόσμο, συγγενής εκτελεσθέντων στην πάλη και το όραμά τους για έναν δίκαιο κόσμο, θεωρώ τιμή και καθήκον την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στον Δήμο Τρικκαίων, με επικεφαλής τον Γ. Καΐκη, γνώστη των προβλημάτων της περιοχής και διεκδικητή της επίλυσής τους.
Επιπλέον, γιατί υπάρχουν χιλιάδες λόγοι να αντιμάχεται κανείς το σάπιο σύστημα που ζούμε, ένα σύστημα που απαξιώνει την επιστημονική γνώση οδηγώντας τους επιστήμονες στην ανεργία, που στηρίζει την αναξιοκρατία, που συρρικνώνει συνεχώς το αγροτικό εισόδημα, ερημώνοντας τα χωριά, που ο πλούτος που παράγεται απ’ όλους ιδιοποιείται απ’ τους λίγους, ενώ οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, σ’ ένα σύστημα που δέχεται οτι η επίλυση της οικονομικής κρίσης είναι οι πόλεμοι, η φτώχια, η προσφυγιά, πρέπει η απάντηση να είναι ψήφος στη “Λαϊκή Συσπείρωση”, ενίσχυση του ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί μόνο αυτό χτυπά το σύστημα.
Αρκετά δυσκόλεψαν την ζωή μας, καιρός με την ψήφο μας να τους δυσκολέψουμε.

Αφήστε το σχόλιο σας