Αν προσλάβουν τους απολυμένους, γιατί τους απέλυσαν; Reviewed by Momizat on . Αν αληθεύουν οι πληροφορίες του βουλευτή της Ν.Δ. Ηλία Βλαχογιάννη, τότε υπάρχει θέμα με την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το επόμενο χρονικό διά Αν αληθεύουν οι πληροφορίες του βουλευτή της Ν.Δ. Ηλία Βλαχογιάννη, τότε υπάρχει θέμα με την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το επόμενο χρονικό διά Rating: 0

Αν προσλάβουν τους απολυμένους, γιατί τους απέλυσαν;

Αν προσλάβουν τους απολυμένους, γιατί τους απέλυσαν;

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες του βουλευτή της Ν.Δ. Ηλία Βλαχογιάννη, τότε υπάρχει θέμα με την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το επόμενο χρονικό διάστημα, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα προχωρήσει στην πρόσληψη 25 περίπου ατόμων για την κάλυψη θέσεων στην εσωτερική φρουρά Τρικάλων και 4 στην εξωτερική.

Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα είναι κατά κύριο λόγο πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί, οι οποίοι σταμάτησαν να εργάζονται στον Δήμο Τρικκαίων.

Μαζί με την πρόσληψη πρώην Δημοτικών Αστυνομικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, τότε υπερκαλύπτεται ο αριθμός των απολυμένων Δημοτικών Αστυνομικών.

Αν όλα αυτά ισχύουν, προς τι απόλυση των Δημοτικών Αστυνομικών; Και πάλι δεν θα πληρώνονται από το Δημόσιο, ενώ ταυτοχρόνως η πόλη αντιμετωπίζει ήδη τεράστιο πρόβλημα εφαρμογής διατάξεων του Κανονισμού Δημόσιων Χώρων;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή