"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Αν όχι τώρα, πότε… μήπως ποτέ ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Πετσέτας : Θεωρώ ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σήμερα στη δυσκολότερη θέση της νεώτερης ιστορίας της και πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή, να σφίξουμε τα δόντια και να δώσουμε τους καλύτερους εαυτούς μας, μπας και μπορέσουμε να βγούμε από την κόλαση που ζούμε και καταφέρουμε να σταθούμε στα πόδια μας.
Το πολιτικό φάσμα έχει σαφείς πολιτικές εκφράσεις σε όλη του την έκταση, από την Χ.Α. τους ΑΝ.ΕΛ. και τη Ν.Δ. μέχρι τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το Κ.Κ.Ε. και τα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Το μοναδικό κομμάτι στο οποίο δεν υπάρχει σαφήνεια, αλλά κυριαρχεί το απόλυτο μπέρδεμα, βρίσκεται ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αναφέρομαι στον πολιτικό χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, τον οποίο θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό, όχι μόνον για την εύρυθμη λειτουργία του πολιτικού συστήματος, αλλά και για την πορεία της χώρας μας.
Ο κατακερματισμός των δυνάμεων, οι αλληλοεπικαλύψεις των θέσεων, οι προσωπικές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις αποτελούν στην παρούσα φάση τα επικρατούντα χαρακτηριστικά στον χώρο αυτό. Προσωπικά, θεωρώ άμεση και επιτακτική την ανάγκη για τη συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του χώρου, με παραμερισμό των εγωιστικών συμπεριφορών και παραδοχή των πραγματοποιηθέντων λαθών, για χάρη της κοινωνίας που περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βάζει προσωπικές πικρίες ή πολιτικές φιλοδοξίες πάνω από έναν ολόκληρο λαό που υποφέρει, από μία κοινωνία που έχει βυθιστεί στη μιζέρια και στην απογοήτευση. Όλα τα “εγώ” πρέπει να υποταχθούν αμέσως στο “εμείς”… Επιτέλους, πρέπει κάποτε όλοι να καταλάβουν ότι η πολιτική δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς και τα οργανωμένα συμφέροντα, αλλά για να υπηρετεί τους πολίτες και την κοινωνία. Η ιστορία δεν μπορεί να περιμένει και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης