Αξιέπαινες πρωτοβουλίες Κ. Παπακώστα και Δ. Παπαστεργίου, για την ΕΛ. ΑΣ. Reviewed by Momizat on . Πολύ κοντά στην αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση φαίνεται ότι βρισκόμαστε μετά από πολύμηνες προσπάθειες της τοπικού Βουλευτού κας Κατ Πολύ κοντά στην αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση φαίνεται ότι βρισκόμαστε μετά από πολύμηνες προσπάθειες της τοπικού Βουλευτού κας Κατ Rating: 0

Αξιέπαινες πρωτοβουλίες Κ. Παπακώστα και Δ. Παπαστεργίου, για την ΕΛ. ΑΣ.

Αξιέπαινες πρωτοβουλίες Κ. Παπακώστα και Δ. Παπαστεργίου, για την ΕΛ. ΑΣ.

Πολύ κοντά στην αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση φαίνεται ότι βρισκόμαστε μετά από πολύμηνες προσπάθειες της τοπικού Βουλευτού κας Κατερίνας Παπακώστα, ανταποκρινόμενη σ` ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού.

Τα οφέλη για τη καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και τη βελτίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών είναι προφανή αλλά τα ζητήματα που συνεχίζουν να απασχολούν το Σώμα, όπως το κτιριακό και η αναβάθμιση του Α.Τ Μετεώρων είναι πολλά και η επίλυσή τους χρονίζει.

Αξιέπαινη επίσης είναι και η πρωτοβουλία του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε και Δημάρχου Τρικκαίων κ.Δημήτρη Παπαστεργίου, προκειμένου να τιμηθούν οι πεσόντες εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικοί, δίνοντας το όνομά τους σε οδούς της πόλης.

Και τα δύο δημόσια πρόσωπα του τόπου μας, αποδεικνύουν έμπρακτα το αμέριστο ενδιαφέρον τους για τους αστυνομικούς των Τρικάλων, αναγνωρίζοντας εμπράκτως το έργο και την προσφορά τους στη κοινωνία.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας