Αξιέπαινη προσπάθεια για την προσβασιμότητα ΑμεΑ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του νομού Τρικάλων Σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του νομού Τρικάλων Rating: 0

Αξιέπαινη προσπάθεια για την προσβασιμότητα ΑμεΑ στα Τρίκαλα


Σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του νομού Τρικάλων και το αίτημα τους για προσβασιμότητα, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ανέλαβαν τα έξοδα της κατασκευής, τοποθέτησαν δύο ράμπες στο εμπορικό κέντρο της Ασκληπιού.
Σήμερα, Τρίτη 03/02 πραγματοποιήθηκε εκ νέου συνάντηση προκειμένου να επιβεβαιωθεί από τους εκπροσώπους του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστος Μπλουγούρας, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Φαλτάκας, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που συνέδραμαν οικονομικά, εκπρόσωποι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του νομού Τρικάλων και μαθητές του σχολείου.
Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ευχαρίστησαν τις επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα τους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων διαβεβαιώνει πως θα συνεχιστεί η ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις των Τρικάλων για τις ανάγκες ελεύθερης προσβασιμότητας όλων των συμπολιτών μας θεωρώντας πως η συγκεκριμένη επιλογή εκτός από κοινωνικά έχει και εμπορικά οφέλη για τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή