"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Αξιέπαινη προσπάθεια για την προσβασιμότητα ΑμεΑ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα


Σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του νομού Τρικάλων και το αίτημα τους για προσβασιμότητα, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ανέλαβαν τα έξοδα της κατασκευής, τοποθέτησαν δύο ράμπες στο εμπορικό κέντρο της Ασκληπιού.
Σήμερα, Τρίτη 03/02 πραγματοποιήθηκε εκ νέου συνάντηση προκειμένου να επιβεβαιωθεί από τους εκπροσώπους του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστος Μπλουγούρας, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Φαλτάκας, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που συνέδραμαν οικονομικά, εκπρόσωποι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του νομού Τρικάλων και μαθητές του σχολείου.
Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ευχαρίστησαν τις επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα τους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων διαβεβαιώνει πως θα συνεχιστεί η ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις των Τρικάλων για τις ανάγκες ελεύθερης προσβασιμότητας όλων των συμπολιτών μας θεωρώντας πως η συγκεκριμένη επιλογή εκτός από κοινωνικά έχει και εμπορικά οφέλη για τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης