Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία μετά τα 13 ΠΟΠ ή ΠΓΕ προϊόντα που κατέθεσε ή καταθέτει τις επόμενες εβδομάδες , έχουμε δύο ακόμη προϊόντα που ετοιμάζει .
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουρέτα πρόκειται για το ΠΟΠ θεσσαλικό βαμβάκι , για το οποίο η Περιφέρεια θα συνεργαστεί με το γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το οποίο σήμα θα συνοδεύει και όλα τα προϊόντα που θα γίνονται από αυτό και το Θεσσαλικό παραδοσιακό γιαούρτι .
Και για τα δύο η περιφέρεια Θεσσαλίας θα δώσει συνέντευξη τύπου πολύ σύντομα . Ίσως πριν την ΔΕΘ.
Η κατάθεση θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2025.
Εκείνο τo Λουκάνικο Τρικάλων που είχε ανακοινωθεί οτι είναι σε διαδικασία πιστοποίησης ως ΠΓΕ , ολοκληρώθηκε;
Παλι λεφτα δινει στην ελιτ της θεσσαλιας η περιφερεια! Παλι καλα που δεν ειναι ανθρωπος του συστηματος…
Οι γαλατάδες θα μας σφάζουν με το βαμβάκι..