Αξιέπαινη πρωτοβουλία της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών Reviewed by Momizat on . Στο κάλεσμα της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών ανταποκρίθηκαν σήμερα οι τρικαλινοί, μετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί. Η πρωτοβουλία της Μη Στο κάλεσμα της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών ανταποκρίθηκαν σήμερα οι τρικαλινοί, μετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί. Η πρωτοβουλία της Μη Rating: 0

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Στο κάλεσμα της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών ανταποκρίθηκαν σήμερα οι τρικαλινοί, μετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί. Η πρωτοβουλία της Μητρόπολης είναι σημαντική, όχι μόνο στους καιρούς που ζούμε, αλά και γενικότερα, αφού πρόκειται για αμιγώς ανιδιοτελή πράξη αγάπης προς έναν άγνωστο συνάνθρωπο. Οσοι, πάντως, δεν τα κατάφεραν σήμερα, μπορούν να προσέρχονται στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι η προσφορά τους είναι για την τράπεζα αίματος της Μητρόπολης.

Σχόλια (1)

  • Τσόγιας Κώστας

    Μακάρι το παράδειγμα της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών να βρει μιμητές. Οι 15.000 φιάλες αίματος που εισάγουμε κάθε χρόνο από την Ελβετία είναι ντροπή για όλους μας γιατί σηματοδοτούν την αδυναμία της κοινωνίας μας να φτιάξει και να στηρίξει τους θεσμούς της με όρους αυτονομίας και αυτάρκειας. Η Εκκλησία διοργανώνει τακτικά εθελοντικές αιμοδοσίες απολύτως επιτυχημένες και αξίζουν συγχαρητήρια και στους έχοντες την πρωτοβουλία και κυρίως σε όσους ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή