Αξιολογότατη συναυλία κλασικής μουσικής στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων διοργανώνουν στις 10/6/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων διοργανώνουν στις 10/6/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Rating: 0

Αξιολογότατη συναυλία κλασικής μουσικής στα Τρίκαλα

Αξιολογότατη συναυλία κλασικής μουσικής στα Τρίκαλα

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων διοργανώνουν στις 10/6/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων μεγάλη συναυλία με την ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (Τ.Μ.Ε.Τ) του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Θα ερμηνεύσουν έργα για ορχήστρα εγχόρδων του F. Mendelsson, για χορωδία και ορχήστρα των W.A Mozart, A.Vivaldi και έργα για συμφωνική ορχήστρα ταλαντούχων φοιτητών από την ειδίκευση “Σύνθεση” του Τμήματος στην οποία διδάσκει ο επίκουρος καθηγητής Γ.Κυριακάκης.
Διευθυντής ορχήστρας ο επίκουρος καθηγητής Γεώργιος Βράνος.
Προετοιμασία χορωδίας Μαρία- Έμμα Μελιγκοπούλου καθηγήτρια στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Η συναυλία θα τελειώσει με γνωστά έργα από τον κινηματογράφο που θα ερμηνεύσει η Big Band η οποία αποτελείται από καθηγητές διεθνών Πανεπιστημίων και φοιτητές του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.
Τη διεύθυνση του συνόλου έχει αναλάβει ο υποψήφιος διδάκτορας και επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Γιάννης Ζγούρας.
Η παραπάνω εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.
Τιμή εισιτηρίων 10 ευρώ, μαθητικά 5 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων στο δισκορυχείο και στα βιβλιοπωλεία κηρήθρες, Τσιοπελάκος, Πανουργιά, Επιλογή
Πληροφορίες 6998377332

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή