"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.3 C
Trikala

Αξιότιμη Κυρία Νικολέτα και τώρα τι;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει αυτές τις μέρες σχετικά με την  πρόθεση ή την απόσυρση της Νικολέτας Μπρουζούκη από την διεκδίκηση ως υποψηφίας δημάρχου του Δήμου Τρικκαίων.

Επειδή ουρανομήκεις ανοησίες έχουν κατακλύσει το τοπικό πολιτικό σύστημα οφείλει η κ Μπρουζούκη να βάλει τα καλά της και να βγει να πει τι συμβαίνει.

Όσο περνάει ο καιρός, ο πολιτικός διάλογος στον τόπο θυμίζει όλο και περισσότερο παλιές νοικοκυρές που ξεκατινιάζονται στην αυλή για την μπουγάδα.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Την εξαιρετικά σοβαρή κυρία Νικολέτα Μπρουζούκη την συνοδεύουν  η εντιμότητα , το ήθος που πολιτεύτηκε και η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον κόσμο.

Επειδή χαίρει σεβασμού από την τοπική κοινωνία, η εκτίμηση είναι ότι τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει μια νέα αρχή ή θα δώσει ένα τέλος , πριν πέσει κανένας πύραυλος στα Τρίκαλα και τινάξει στον αέρα όλο αυτό το αυτοδιοικητικό πανηγύρι με τους υποψηφίους δημάρχους

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πυροτέχνημα ήτανε…είδε ότι δεν μπορεί να κάνει αξιόπιστο ψηφοδέλτιο και προσπαθεί να κάνει ηρωϊκή έξοδο καταγγέλλοντας τους πάντες..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης