"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

ΑΟΤ-Ζάκυνθος 1-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala : Ο στόχος που ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών επετεύχθη απέναντι στην Ζάκυνθο, ωστόσο η κακή εμφάνιση προβλημάτισε τους Τρικαλινούς φιλάθλους που για πρώτη  φορά μετά από καιρό έφτασαν στο σημείο να αποδοκιμάσουν τους παίκτες.

Οι πολλές απουσίες αποτελούν σίγουρα μία δικαιολογία, ωστόσο όμως απουσίες είχε και η Ζάκυνθος που ήρθε αποδεκατισμένη στα Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν πριν αυτό τελειώσει όταν ο Ριζογιάννης κέρδισε καθαρό πέναλτι από τον Καμπούρη. Ο Νίκος Κοσκουνάς παρά το γεγονός ότι ο Ψιμουλάκης υπέδειξε τον Ριζογιάννη ως εκτελεστή πήρε την πρωτοβουλία να το χτυπήσει και το έχασε με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση από μερίδα φιλάθλων με στόχο τον πάγκο και ιδιαίτερα τον έναν εκ των δύο φροντιστών.

SONY DSC

Στην επανάληψη η είσοδος Βρούτσινα και Φλίγκου αντί του «σβηστού» για μία ακόμη φορά Φαγιέ και του αμυντικογενούς Στουρνάρα έδωσε μία άλλη φρεσκάδα στην επίθεση. Στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση στο Β’ ημίχρονο ο Κουσκουνάς  ρεφάρισε για το χαμένο πέναλτι καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από ασίστ του Κροάτη.

Στην συνέχεια μέχρι και το 90’ είχαμε κακοποίηση του ποδοσφαίρου, ελάχιστες καλές φάσεις και μία μεγάλη για την Ζάκυνθο να μας κάνει …κηδεία στο 75’ με τον Αποστόλου.

Τρίκαλα (Στ. Ψιμουλάκης): Χιώτης, Στουρνάρας (46′ Βρούτσινα), Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο, Φαγιέ (46′ Φλίγκος), Ναβάρο, Κουσκουνάς, Δουκάκης (65′ Γκμπαλέ)

Ζάκυνθος (Β. Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Λέκκας (69′ Ορφανίδης), Μεντούρ, Ν. Πέττας (46′ Ζέλιος), Βοσνακίδης, Γραικός, Κάρδαρης (53′ Κουρέλης).

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών). “Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βρούτσινα των Τρικάλων και Καμπούρη, Βοσνακίδη της Ζακύνθου
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δεληθοδωρής (Αθηνών)

SONY DSC

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης