"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

ΑΟΤ: “Πάγωμα”μισθών μέχρι… νεοτέρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στην πρεμιέρα ήττα με σχεδόν… κατεβασμένα τα χέρια από τον Αγροτικό Αστέρα, στη δεύτερη στροφή γκέλα με ισοπαλία εντός κόντρα στον Πανσερραϊκό. Όπως και να το δει κάποιος το μηδέν στα δύο σε νίκες για τα Τρίκαλα στο ξεκίνημα της Β’ Εθνικής δεν χωνεύεται εύκολα.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς τα… έψαλε μετά το τέλος του κυριακάτικου (6/11) ματς με τα «λιοντάρια», έμεινε στα αποδυτήρια σχεδόν μισή ώρα και μάλιστα αποφάσισε να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές εκεί, που πονούν περισσότερο.
Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ γνωστοποίησε στους παίκτες ότι μέχρι να καλυτερεύουν τα πράγματα «παγώνουν» οι πληρωμές… Και ο λόγος ξεκάθαρος: Να τσιτώσει άπαντες, ώστε να έρθει η ανάκαμψη μια ώρα αρχύτερα.
Από την άλλη, πάντως, ο γιος του μεγαλομετόχου Γιώργος Γιαλιάς, ο οποίος έχει τον τίτλο του προέδρου επιχείρησε να ρίξει τους τόνους διαδικτυακά. Έτσι σε σχόλιο, που ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook εμφανίστηκε ενωτικός υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Χάσαμε βαθμούς από ομάδα με μισή τελική… Δεν ήμασταν καλοί, αλλά πιστεύουμε, τα παιδιά ότι θα βρουν τον δρόμο τους. Eίμαστε μαζί μέχρι το τέλος».

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης