ΑΟΤ: Παραίτηση Κουτσούρη, σε αναμονή εξελίξεων… προς γνωστές κατευθύνσεις; Reviewed by Momizat on . Mε επιστολή του ο Χάρης Κουτσούρης δηλώνει ότι παραιτείται από την ΠΑΕ Τρίκαλα. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα η οποία προφανώς θα περάσει σε άλλα χέ Mε επιστολή του ο Χάρης Κουτσούρης δηλώνει ότι παραιτείται από την ΠΑΕ Τρίκαλα. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα η οποία προφανώς θα περάσει σε άλλα χέ Rating: 0

ΑΟΤ: Παραίτηση Κουτσούρη, σε αναμονή εξελίξεων… προς γνωστές κατευθύνσεις;

ΑΟΤ: Παραίτηση Κουτσούρη, σε αναμονή εξελίξεων… προς γνωστές κατευθύνσεις;

Mε επιστολή του ο Χάρης Κουτσούρης δηλώνει ότι παραιτείται από την ΠΑΕ Τρίκαλα. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα η οποία προφανώς θα περάσει σε άλλα χέρια. H επιστολή αναφέρει:

«Κατόπιν συνάντησης με τον ερασιτέχνη και την πενταμελή διοικούσα επιτροπή, τη Δευτέρα 17/8/2015 και ώρα 23:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και κατόπιν προτροπής τους, επειδή η ομάδα έχει περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο, αποφάσισα και λόγω των συγκυριών με τα capital controls και της πτώσης της ΠΑΕ Κέρκυρας από τη Super League, στο συμβόλαιο το οποίο βασιζόμουν και το οποίο έχασα, να παραιτηθώ από την θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.
Είναι ευπρόσδεκτος ο οποιοσδήποτε νέος επενδυτής και υποψήφιος μεγαλομέτοχος να αναλάβει και υπόσχομαι να τον βοηθήσω σε όποιο θέμα έχει με την στελέχωση της ομάδας.
Δεν έχω έρθει σε συμφωνία με κανένα και το θέμα της ομάδας παραμένει ανοικτό και έγκειται στις αρμοδιότητες του ερασιτέχνη να αποφασίσει τον επόμενο συνεργάτη.
Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στα 2 χρόνια που είμαι στην ομάδα και κατάφερα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να επαναφέρω τον ΑΟ Τρίκαλα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Δυστυχώς οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και η οικονομική μου στενότητα δεν μου επέτρεψε να ολοκληρώσω το όνειρο μου για άνοδο του ΑΟ Τρίκαλα στην Super League και επαναλαμβάνω ότι είμαι στη διάθεση του κάθε επενδυτή να βοηθήσω στην συνέχιση της πορείας του ΑΟ Τρίκαλα προς την άνοδο.
Με τιμή
Χαρίτων Κουτσούρης

Το ερώτημα είναι, τι θα γίνει τώρα;  Ξανά από την αρχή, εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι έχουν λυθεί προβλήματα; Ο ίδιος έλεγε ότι όλα πάνε καλά, ότι προχωρούν τα πράγματα, ότι θα γίνουν και φιλικά. Μήπως πρέπει να μας πουν όλοι, όλα όσα έγιναν; Ξανά τα ίδια, ξανά αγωνία, δεν αντέχεται! Μείναμε τόσα χρόνια στις αλάνες και στις διάφορες αναζητήσεις δελτίων και ονομάτων κ.λπ. και τώρα, επιστρέφουμε εκεί που μείναμε όταν χάναμε μία μία τις κατηγορίες; Και πάνω που περιμέναμε να δούμε κανα ματσάκι όπως παλιά…. Τα ίδια, τα ίδια, τα ίδια… Πώς να πάει τώρα ο κόσμος στο γήπεδο; Λέτε να γίνουν ολα τόσο άμεσα και να βρεθούν οι λύσεις μέσα σε μία μέρα;
* Και μια απορία: υπάρχει θέση “μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα”;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή