Απάντηση Λάππα σε Παπαθανασίου: Αλλο η απόφαση, άλλο η πρόθεση Reviewed by Momizat on . Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αναφορικά με την απάντηση του Δημ. Παπαθανασίου σε «πρόκληση» του πρώτου για υπόδειξη έστω μίας απόφασης που δεν ελ Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αναφορικά με την απάντηση του Δημ. Παπαθανασίου σε «πρόκληση» του πρώτου για υπόδειξη έστω μίας απόφασης που δεν ελ Rating: 0

Απάντηση Λάππα σε Παπαθανασίου: Αλλο η απόφαση, άλλο η πρόθεση

Απάντηση Λάππα σε Παπαθανασίου: Αλλο η απόφαση, άλλο η πρόθεση

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αναφορικά με την απάντηση του Δημ. Παπαθανασίου σε «πρόκληση» του πρώτου για υπόδειξη έστω μίας απόφασης που δεν ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» σήκωσε το γάντι (εδώ) και σήμερα ο κ. Λάππας απαντά. Λέει, επί της ουσίας, ότι οι αποφάσεις που μνημονεύει ο κ. Παπαθανασίου, ήταν απλές προθέσεις.
Ακολουθεί αναλυτικά η απάντηση:

 

Απορία Ψάλτου βηξ! Μία απάντηση στον κ. Παπαθανασίου

Αγαπητέ Δημήτρη, ψυχραιμία ∙ δε χρειάζεται να εκτίθεσαι με τόσο ανεπανόρθωτο τρόπο στον παραλογισμό  της «Λογικής» της αντιπολίτευσης. Όχι, απορία ψάλτου βηξ!

Διότι, είναι προφανές, ότι άλλο είναι η απόφαση (για να κάνουμε κάτι) και άλλο η ιδέα, η πρόταση, η πρόθεση (για να κάνουμε κάτι). Και οι αποφάσεις είναι συλλογικές (και υπάρχουν αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και για το παγοδρόμιο και για το Κεφαλόβρυσο), οι ιδέες, όμως, οι προτάσεις είναι ατομικές.

Και δε θα μου στερήσετε το δικαίωμα να έχω τις ιδέες μου.

Ήμαρτον Κύριε! Όχι άλλους παραλογισμούς. Είναι θέμα Δημοκρατίας!

Οι εποχές, που απαγορεύονται οι ιδέες και οι προτάσεις, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

 

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων

 

Χρήστος Αντ. Λάππας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή