Απάντηση Λακιάρα σε Μεριβάκη Reviewed by Momizat on . Απάντηση στις αιτιάσεις Μεριβάκη για την "Πέλιννα" έδωσε η πρόεδρός της, Ελλη Λακιάρα: «Ο κ. Μεριβάκης εξαπέλυσε μύδρους εναντίον μου για τη συντήρηση-επισκευή Απάντηση στις αιτιάσεις Μεριβάκη για την "Πέλιννα" έδωσε η πρόεδρός της, Ελλη Λακιάρα: «Ο κ. Μεριβάκης εξαπέλυσε μύδρους εναντίον μου για τη συντήρηση-επισκευή Rating: 0

Απάντηση Λακιάρα σε Μεριβάκη

Απάντηση Λακιάρα σε Μεριβάκη

Απάντηση στις αιτιάσεις Μεριβάκη για την “Πέλιννα” έδωσε η πρόεδρός της, Ελλη Λακιάρα:

«Ο κ. Μεριβάκης εξαπέλυσε μύδρους εναντίον μου για τη συντήρηση-επισκευή των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ αντίστοιχα.

Για ποιο λόγο ο κ. Μεριβάκης εμμένει ότι δεν ήταν απαραίτητες οι παραπάνω εργασίες; Ποιος ο λόγος να μετατεθούν το φθινόπωρο; Μήπως η εποχή του φθινοπώρου εμπνέει καλύτερα τον κ. Μεριβάκη;

Ο κ. Μεριβάκης κάνει λόγο για μη διαφάνεια και για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος!!!

Αρχικά η συντήρηση-επισκευή των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ ήταν επιθυμία τόσο των γονέων όσο και των δημοτών. Ήταν στα άμεσα σχέδιά μας και υλοποιήθηκε. Οι γονείς διαμαρτυρόταν για την άθλια κατάσταση καθώς οι χώροι ήταν γεμάτοι υγρασία και μούχλα. Το περιβάλλον ήταν ακατάλληλο για τα παιδιά.

Από πότε τα εξωραϊστικά έργα αποτελούν μειονέκτημα; Τα ΚΑΠΗ είχαν χρόνια να συντηρηθούν και έτσι κινηθήκαμε ανάλογα.

Όσον αφορά τον Παιδικό Σταθμό του Γριζάνου τα μέτρα που έπρεπε να αναλάβουν ήταν επιτακτικά, διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι παραβιάσεις και οι κλοπές ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Τα τρόφιμα για τους παιδικούς σταθμούς δεν είναι πλέον στην αρμοδιότητα της ΠΕΛΙΝΝΑ, αλλά καθαρά θέμα του Δήμου. Ο κ. Μεριβάκης είναι γνώστης όλων αυτών. Τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες κ. Μεριβάκη τις οποίες ευελπιστώ να τηρήσετε και εσείς στο μέλλον.

Έχω το γνώθι σ’ αυτό και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γιατί αυτά τα δύο χρόνια εργάστηκα με ζήλο! Κάλυψα όλες τις τρέχουσες ανάγκες και πλήρωσα ότι εκκρεμούσε.  Βασική μου αρχή ήταν η αμεροληψία.

Οί κόθορνοι κ. Μεριβάκη υπήρχαν στις αρχαίες τραγωδίες. Οι ηθοποιοί μέσω αυτών φαίνονταν πιο ψηλοί.

Λάθος τρόπο επιλέξατε για να προβληθείτε. Οι κόθορνοι δεν υπάρχουν!…».

 

Έλλη Λακιάρα

 

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πέλιννα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή