Απάντηση Μεριβάκη στην καταγγελία Reviewed by Momizat on . Απάντηση στο θέμα της καταγγελίας του συνδυασμού του Τάκη Χαντζή, έδωσε ο συνδυασμός Μεριβάκη στον Δήμο Φαρκαδόνας. Η καταγγελία (εδώ) αφορούσε στην καταδίκη γι Απάντηση στο θέμα της καταγγελίας του συνδυασμού του Τάκη Χαντζή, έδωσε ο συνδυασμός Μεριβάκη στον Δήμο Φαρκαδόνας. Η καταγγελία (εδώ) αφορούσε στην καταδίκη γι Rating: 0

Απάντηση Μεριβάκη στην καταγγελία

Απάντηση Μεριβάκη στην καταγγελία

Απάντηση στο θέμα της καταγγελίας του συνδυασμού του Τάκη Χαντζή, έδωσε ο συνδυασμός Μεριβάκη στον Δήμο Φαρκαδόνας. Η καταγγελία (εδώ) αφορούσε στην καταδίκη γιου υποψηφίου συμβούλου, για καλπονοθεία. Η απάντηση αναφέρει:

 

 

Είναι πραγματικά λυπηρό δυο 24ωρα πριν τις καθοριστικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φαρκαδόνας, ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Χαντζής (και τα γνωστά στη τοπική κοινωνία αμαρτωλά στελέχη του, τα οποία οδήγησαν το Δήμο μας στο χείλος του γκρεμού) να βάζουν λάσπη στον ανεμιστήρα και να σπιλώνουν έτσι, ελαφρά τη καρδία, τη τιμή και την υπόληψη ενός νέου παιδιού που το μόνο που θέλησε να κάνει ήταν να βοηθήσει (με καταδικαστέο τρόπο) τον πατέρα του να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Η πράξη αυτή καταδικάστηκε απ’ όλους μας και από την πρώτη στιγμή. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες. Τα δικά μας χέρια είναι καθαρά. Το ξέρουν και το αναγνωρίζουν οι δημότες μας, θα το δείξουν κιόλας με τη ψήφο τους την Κυριακή. Αν θέλει να ψάξει για… άλλες και περίεργες ιστορίες ο Τάκης Χαντζής, ας κοιτάξει… γύρω του, εκεί που κάθονται όλα τα «φαντάσματα του παρελθόντος», αυτοί που κάτω από το άγχος να κρατήσουν τις καρέκλες της εξουσίας τους, άφησαν στην άκρη διαφορές (πολιτικές και προσωπικές) ετών και ενώθηκαν για να συνεχίσουν να… λεηλατούν, ότι απέμεινε στο Δήμο μας. Ας ρωτήσει τους εκλεκτούς του συνεργάτες ο Τάκης Χαντζής τι έγινε με τα Σφαγεία της Οιχαλίας.Αν δεν του πουν… ας ρωτήσει γύρω του, τους δημότες ή ας έρθει να τον ενημερώσουμε εμείς.

Ας είναι ψύχραιμος ο Τάκης Χαντζής και οι συν αυτώ, αυτές τις τελευταίες ώρες πριν τη κάλπη. Ας δεχθεί αξιοπρεπώς την ετυμηγορία των πολιτών και ας μείνει να μας βοηθήσει από τη θέση της αντιπολίτευσης. Γιατί ήδη οι δικοί του άνθρωποι διαρρέουν ότι τη Δευτέρα θα παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος.

Εμείς στον κατήφορό του δεν θα τον ακολουθήσουμε. Ο Δήμος Φαρκαδόνας τη Δευτέρα γυρίζει σελίδα. Ανοίγουμε νέο κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω διχαστικές λογικές και την περίεργη «ομερτά» που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν. Εμείς ΕΝΩΝΟΥΜΕ. Εμείς ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΜΑΖΙ με τους δημότες μας αλλάζουμε το Δήμο μας. ΜΑΖΙ με τους δημότες μας γυρίζουμε σελίδα.

Θανάσης Μεριβάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας

ΜΑΖΙ Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή