Απάντηση Σαμαρά σε Μπακογιάννη: Την αφήνουμε στην κρίση του λαού Reviewed by Momizat on . Απάντηση έδωσαν στο αίτημα της κ. Μπακογιάννη κύκλοι από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως το αίτημα της κ. Μπακογιάννη έλαβε χώρα -μέ Απάντηση έδωσαν στο αίτημα της κ. Μπακογιάννη κύκλοι από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως το αίτημα της κ. Μπακογιάννη έλαβε χώρα -μέ Rating: 0

Απάντηση Σαμαρά σε Μπακογιάννη: Την αφήνουμε στην κρίση του λαού

samaras

Απάντηση έδωσαν στο αίτημα της κ. Μπακογιάννη κύκλοι από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως το αίτημα της κ. Μπακογιάννη έλαβε χώρα -μέσω τηλεφωνήματος- το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν βρισκόταν στην κορύφωσή του ο προεκλογικός αγώνας του δημοψηφίσματος. Μάλιστα, οι πηγές από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά τόνισαν ότι «αφήνουμε αυτήν την παρέμβαση στην κρίση του ελληνικού λαού».

Αξίζει να προστεθεί ότι στην κρίση του λαού είναι, επίσης, πως όταν η διαπραγμάτευση βρισκόταν στην κορύφωσή της, ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποιούσε συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, υπονομεύοντας τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και ζητώντας κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή