Απάντηση του Δημάρχου Πύλης στον Β. Κατσίβελο Reviewed by Momizat on . Με αφορμή κείμενο του δημοτικού συμβούλου Πύλης, Βύρωνα Κατσίβελου (εδώ), με το οποίο επιτίθεται με στοιχεία στη δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος Κ. Κουφογάζος απαντά, Με αφορμή κείμενο του δημοτικού συμβούλου Πύλης, Βύρωνα Κατσίβελου (εδώ), με το οποίο επιτίθεται με στοιχεία στη δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος Κ. Κουφογάζος απαντά, Rating: 0

Απάντηση του Δημάρχου Πύλης στον Β. Κατσίβελο

Απάντηση του Δημάρχου Πύλης στον Β. Κατσίβελο

Με αφορμή κείμενο του δημοτικού συμβούλου Πύλης, Βύρωνα Κατσίβελου (εδώ), με το οποίο επιτίθεται με στοιχεία στη δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος Κ. Κουφογάζος απαντά, με κείμενο με τίτλο  «Ξύπνα!»  Βύρωνα.

Ομως επί της ουσίας δεν απαντά σε τίποτα, υποστηρίζοντας ότι τα γραφόμενα είναι ανάξια απάντησης. Το κείμενο έχει ως εξής:

koyfogazos“Χθες, ήταν τα θεοφάνεια, δηλ. των φώτων, πίστευα ότι η «θεία φώτιση» θα είχε κάνει την παρέμβασή της στο μυαλό και στη σκέψη κάποιων αμετανόητων αυτοδιοικητικών, όπως του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Βύρωνα Κατσίβελου. Μάταια προσδοκούσα αυτή την θεία παρέμβαση. Είναι φανερό πλέον ότι ο δημοτικός σύμβουλος, «ταξιδεύει». Τώρα προς τα πού… θα το δείξει  το μέλλον. Πάντως ένα είναι σίγουρο. «Ταξιδεύει». Με τέτοιες αυτοδιοικητικές σκέψεις που «επενδύουν στον ασύστολο λαϊκισμό» και «οικοδομούν στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», (βλ. πολιτικά κατάλοιπα του παρελθόντος), έχω να δηλώσω, ότι μόνο Πύλη στο Μέλλον δεν θα υπάρχει.. Πύλη του Σκότους…Ίσως!!!

Όταν η αυτοδιοικητική επάρκεια αναλώνεται, ή βρίσκεται σε «ελλειμματική τροχιά» όσοι σοβαροί άνθρωποι ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση, καταλαβαίνουν ότι τα γραφόμενα του Βύρωνα Κατσίβελου, είναι ανάξια οποιασδήποτε απάντησης στοιχειωδώς σοβαρού ανθρώπου. «Ξύπνα!»  Βύρωνα”.

Αφήστε το σχόλιο σας