Απίθανοι: Κάλεσαν απολυμένη της ΕΡΤ Τρικάλων στην ομιλία Σαμαρά στην Αθήνα! Reviewed by Momizat on . Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ. Είναι ενδεικτικό: ο υπουργός Εσωτερικών απέστειλε sms  σε απολυμένη της ΕΡΤ στα Τρίκα Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ. Είναι ενδεικτικό: ο υπουργός Εσωτερικών απέστειλε sms  σε απολυμένη της ΕΡΤ στα Τρίκα Rating: 0

Απίθανοι: Κάλεσαν απολυμένη της ΕΡΤ Τρικάλων στην ομιλία Σαμαρά στην Αθήνα!

Απίθανοι: Κάλεσαν απολυμένη της ΕΡΤ Τρικάλων στην ομιλία Σαμαρά στην Αθήνα!

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ. Είναι ενδεικτικό: ο υπουργός Εσωτερικών απέστειλε sms  σε απολυμένη της ΕΡΤ στα Τρίκαλα, να παρακολουθήσει τη σημερινή ομιλία Σαμαρά στην Αθήνα!
Εκτός του ότι προκύπτει ένα ερωτηματικό, πού βρήκε το τηλέφωνό της, υπάρχει το ηθικό θέμα: την προσκαλεί σε ομιλία αυτού που την απέλυσε; Διότι, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι ο υπουργός δεν γνωρίζει, πού εστάλησαν τα μηνύματα, οι συνεργάτες του ξέρουν. Βρήκαν τυχαία τον αριθμό; Τον βρήκαν από τα αρχεία της ΕΡΤ; Αν ναι, με ποιο δικαίωμα τα χρησιμοποιούν; Ακολουθεί το κείμενο:

 

omilia«Πρόκειται για τεράστιο θράσος!

Πρώτα κλείνουν την ΕΡΤ, απολύουν 2500 ανθρώπους και μετά τους καλούν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις που γίνονται 500 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο παραμονής τους!

Μετά την απύθμενη αστοχασιά του Παντελή Καψή, που εξαργύρωσε την καταστροφή της ΕΡΤ με μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, να στείλει σταυρωμένα ψηφοδέλτια στους απολυμένους της ΕΡΤ, η δικομματική κυβέρνηση του μαύρου και της ανομίας, «ξαναχτύπησε».
Ο ιδεολογικός ομοαίματος του Καψή, βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ, Γιάννης Μιχελάκης έστειλε σε απολυμένη της ΕΡΤ, που μένει στα Τρίκαλα και αγωνίζεται με άλλους να μείνει ανοιχτή η φωνή του δικτύου Θεσσαλίας της ΕΡΑ, μήνυμα – κάλεσμα για την αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα.
Τα 500 χιλιόμετρα που χωρίζουν τα Τρίκαλα από την Αθήνα δεν είναι το εμπόδιο να παραβρεθούμε στην συγκέντρωση του Σαμαρά στην Αθήνα. Το εμπόδιο επίσης δεν είναι ότι η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη έκλεισαν την ΕΡΤ, φίμωσαν το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και πέταξαν στο δρόμο χιλιάδες ανθρώπους.
Τα εμπόδια είναι η αξιοπρέπεια, που δεν παζαρεύεται, η δημοκρατία που δεν ξεπουλιέται, η ελευθερία που δεν καταπατάται.

Η κυβέρνηση που απέλυσε σχολικούς φύλακες, καθηγητές, δημοτικούς υπαλλήλους, η κυβέρνηση που αφήνει τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα στην αγριότητα των εργοδοτών, η κυβέρνηση που πραξικοπηματικά φίμωσε την ΕΡΤ, η κυβέρνηση που δεν αναγνωρίζει τις δικαστικές αποφάσεις και αφήνει τις καθαρίστριες σε απόγνωση δεν δικαιούται να προσκαλεί και δεν δικαιούται να απαιτεί.

Όχι κ. Μιχελάκη. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ».

 

Πηγή ertopen.com

Αφήστε το σχόλιο σας