"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Απίστευτη αποκάλυψη: Στο «υπερταμείο» προς εκποίηση και το αρχαίο θέατρο της Λάρισας!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λαρισαίος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας.

Μιλώντας στον «Σκάι» ο κ. Μπαργιώτας που χθες υπέβαλε ερώτηση με την οποία ζητούσε να μάθει «ποια είναι τα 157 Δημόσια ακίνητα στο Νομό Λάρισας που εκχωρούνται κρυφά από την τοπική κοινωνία στο Υπερταμείο με απαίτηση των δανειστών», υποστήριξε πως ένα εκ των συγκεκριμένων ακινήτων είναι και το αρχαίο θέατρο της πόλης!

«Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου ότι οι αρχαιολογικοί χώροι εξαιρούνται, από τις πρώτες διασταυρώσεις που κάνουμε δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το αρχαίο θέατρο της πόλης της Λάρισας με τους περιβάλλοντες χώρους, παραχωρείται στο «Υπερταμείο» είπε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος βουλευτής.

Yπενθυμίζεται πως για το θέμα ήδη έχει παρέμβει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, καθώς αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και με άλλα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας.

Η διαχείριση των μνημείων περιλαμβάνεται στην συνθήκη παραχώρησης της δημόσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2115, την οποία η κυβέρνηση πέρασε από τη βουλή με συνοπτικές διαδικασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης