Απίστευτη αποκάλυψη: Στο «υπερταμείο» προς εκποίηση και το αρχαίο θέατρο της Λάρισας! Reviewed by Momizat on . Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λαρισαίος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας. Μιλώντας στον «Σκάι» ο κ. Μπ Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λαρισαίος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας. Μιλώντας στον «Σκάι» ο κ. Μπ Rating: 0

Απίστευτη αποκάλυψη: Στο «υπερταμείο» προς εκποίηση και το αρχαίο θέατρο της Λάρισας!

Απίστευτη αποκάλυψη: Στο «υπερταμείο» προς εκποίηση και το αρχαίο θέατρο της Λάρισας!

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Λαρισαίος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας.

Μιλώντας στον «Σκάι» ο κ. Μπαργιώτας που χθες υπέβαλε ερώτηση με την οποία ζητούσε να μάθει «ποια είναι τα 157 Δημόσια ακίνητα στο Νομό Λάρισας που εκχωρούνται κρυφά από την τοπική κοινωνία στο Υπερταμείο με απαίτηση των δανειστών», υποστήριξε πως ένα εκ των συγκεκριμένων ακινήτων είναι και το αρχαίο θέατρο της πόλης!

«Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου ότι οι αρχαιολογικοί χώροι εξαιρούνται, από τις πρώτες διασταυρώσεις που κάνουμε δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το αρχαίο θέατρο της πόλης της Λάρισας με τους περιβάλλοντες χώρους, παραχωρείται στο «Υπερταμείο» είπε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος βουλευτής.

Yπενθυμίζεται πως για το θέμα ήδη έχει παρέμβει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, καθώς αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και με άλλα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας.

Η διαχείριση των μνημείων περιλαμβάνεται στην συνθήκη παραχώρησης της δημόσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2115, την οποία η κυβέρνηση πέρασε από τη βουλή με συνοπτικές διαδικασίες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή