Απίστευτη βιαιότητα που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους Reviewed by Momizat on . Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από το βιασμό ενός 11χρονου αγοριού από έναν 41χρονο. Ο δράστης οδήγησε με την βία σε παράπηγμα όπου διαμένει π Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από το βιασμό ενός 11χρονου αγοριού από έναν 41χρονο. Ο δράστης οδήγησε με την βία σε παράπηγμα όπου διαμένει π Rating: 0

Απίστευτη βιαιότητα που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους

Απίστευτη βιαιότητα που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από το βιασμό ενός 11χρονου αγοριού από έναν 41χρονο.

Ο δράστης οδήγησε με την βία σε παράπηγμα όπου διαμένει προσωρινά στην περιοχή της πλατείας του ΟΣΕ τον 11χρονο, τραβώντας τον από τα μαλλιά και φιμώνοντάς του το στόμα και τον οδήγησε στο παράπηγμα, όπου την βίασε.

Τις κινήσεις του 41χρονου παρατήρησε πολίτης, που ειδοποίησε την Αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν άμεσα άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων που εισέβαλαν στο παράπηγμα, βρίσκοντας γυμνό τον 41χρονο και τον 11χρονο.

Οι Αστυνομικοί, οδήγησαν τον 41χρονο και τον 11χρονο στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και εκεί φέρεται ο 41χρονος να ομολόγησε την πράξη του την οποία επιβεβαίωσε με δάκρυα στα μάτια και το παιδί.

Ο 41χρονος παρέμεινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και σήμερα το μεσημέρι  στην Εισαγγελέα Τρικάλων.

Σχόλια (1)

  • xkoukos

    Οχι στον εισαγγελέα..Οχι μηηη!
    Στον πατερα του παιδιου δώστε τον.
    Ο κάθε γονεας ξέρει τι πρεπει να κανει σε τετοια περίπτωση.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας