Απίστευτη τραγωδία : ο αδελφός της 19χρονης που σκοτώθηκε το πρωί είχε σκοτωθεί την ίδια μέρα πριν δυο χρόνια Reviewed by Momizat on . Είναι από τα γεγονότα που αν και φαντάζουν τόσο απίστευτα είναι πολλές φορές τόσο τραγικά αληθινά που κυριολεκτικά συγκλονίζουν ακόμη και τους πλέον αδιάφορους. Είναι από τα γεγονότα που αν και φαντάζουν τόσο απίστευτα είναι πολλές φορές τόσο τραγικά αληθινά που κυριολεκτικά συγκλονίζουν ακόμη και τους πλέον αδιάφορους. Rating: 0

Απίστευτη τραγωδία : ο αδελφός της 19χρονης που σκοτώθηκε το πρωί είχε σκοτωθεί την ίδια μέρα πριν δυο χρόνια

Απίστευτη τραγωδία : ο αδελφός της 19χρονης που σκοτώθηκε το πρωί είχε σκοτωθεί την ίδια μέρα πριν δυο χρόνια

Είναι από τα γεγονότα που αν και φαντάζουν τόσο απίστευτα είναι πολλές φορές τόσο τραγικά αληθινά που κυριολεκτικά συγκλονίζουν ακόμη και τους πλέον αδιάφορους.

Ο λόγος για το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Γερακάρι, με θύματα δύο νέα παιδιά μία 19χρονη κοπέλα και ένα 28χρονο αγόρι που επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα.

larisa-troxaio-dyo

Την τραγωδία αυτή ήλθε να κορυφώσει μία απίστευτη λεπτομέρεια, αφού ο αδελφός της κοπέλας σαν σήμερα 7 Ιουλίου του 2017 είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο στον παλιό δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό.

Στοιχεία βγαλμένα από αρχαία τραγωδία με θύματα νέα παιδιά και με τραγικές φιγούρες τους γονείς και τους συγγενείς τους που δεν μπορούν να πιστέψουν το τι συνέβη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή