Απίστευτο περιστατικό στο δημαρχείο του Βόλου Reviewed by Momizat on . Διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο Βόλου υπό μεγάλη ένταση και μετά από καταγγελίες όταν δύο ένστολοι, οι οποίο ισχυρίστηκαν πως είναι πεζοναύτες του στρατοπέδου Γεω Διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο Βόλου υπό μεγάλη ένταση και μετά από καταγγελίες όταν δύο ένστολοι, οι οποίο ισχυρίστηκαν πως είναι πεζοναύτες του στρατοπέδου Γεω Rating: 0

Απίστευτο περιστατικό στο δημαρχείο του Βόλου

Mpeos  2
Διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο Βόλου υπό μεγάλη ένταση και μετά από καταγγελίες όταν δύο ένστολοι, οι οποίο ισχυρίστηκαν πως είναι πεζοναύτες του στρατοπέδου Γεωργούλα εισήλθαν στην αίθουσα και διέκοψαν το δήμαρχο ο οποίος ενημέρωνε το σώμα για τα περιστατικά που συνέβησαν έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Οι δύο ένστολοι είπαν «Γειά σας. Ήρθαμε γιατί μάθαμε ότι υπάρχει εδώ πέρα μια δημοτική σύμβουλος που κάνει καλό σεξ».

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δούρας αντέδρασε άμεσα και ζήτησε την απομάκρυνση των δύο αντρών από την αίθουσα δηλώνοντας πως «δεν είμαστε εδώ πέρα καρναβάλι για να συμβαίνουν αυτά». Ο κ. Καντόλας είπε πως θα καλέσει ο ίδιος την αστυνομία ενώ ο κ. Πατσιαντάς είπε: «Ντροπή και αίσχος για το σόου που στήσατε».
Mpeos  2
Σύσσωμη η αντιπολίτευση σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης ενώ ο δήμαρχος Βόλου ζήτησε να καταδικαστούν αυτά τα φαινόμενα και να τιμωρηθούν οι δύο νεαροί και οι ηθικοί αυτουργοί και να κληθεί εκτός από την αστυνομία και η στρατονομία.

Μετά το εν λόγω περιστατικό η συνεδρίαση διεκόπη και η συζήτηση έχει μεταφερθεί στους διαδρόμους του δημαρχείου Βόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας