Απίστευτο τρολάρισμα της ΙΚΕΑ στην ΕΛ.ΑΣ για την πτώση του Πικάσο (εικόνα) Reviewed by Momizat on . Με «βομβαρδισμένο» τοπίο μοιάζει το ελληνικό διαδίκτυο από την viral σκηνή όπου αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ... χάνουν απ' τα χέρια τους τον γνωστό πίνακα του μεγάλου Με «βομβαρδισμένο» τοπίο μοιάζει το ελληνικό διαδίκτυο από την viral σκηνή όπου αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ... χάνουν απ' τα χέρια τους τον γνωστό πίνακα του μεγάλου Rating: 0

Απίστευτο τρολάρισμα της ΙΚΕΑ στην ΕΛ.ΑΣ για την πτώση του Πικάσο (εικόνα)

Απίστευτο τρολάρισμα της ΙΚΕΑ στην ΕΛ.ΑΣ για την πτώση του Πικάσο (εικόνα)

Με «βομβαρδισμένο» τοπίο μοιάζει το ελληνικό διαδίκτυο από την viral σκηνή όπου αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ… χάνουν απ’ τα χέρια τους τον γνωστό πίνακα του μεγάλου Ισπανού ζωγράφου, Πάμπλο Πικάσο, που βρέθηκε έπειτα από εννιά χρόνια.

Τα social media από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα έχουν κατακλυστεί από χιουμοριστικά σχόλια γύρω από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, με το σκίτσο της σελίδας «Κουραφέλκυθρα» να κερδίζει – μέχρι τώρα – τις εντυπώσεις.

Μέχρι να εμφανιστεί η γνωστή αλυσίδα επίπλων ΙΚΕΑ και να πάρει τη σκυτάλη, προτείνοντας στην ΕΛ.ΑΣ ράφι στήριξης κορνίζας, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, συνοδευόμενη από το σχόλιο «ιδέες δίνουμε» και τα χασταγκ #picasso #oops:  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή