"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τράκαρε με… αγριογούρουνο στην Κρήνη Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή μετά την παράσυρση αγριογούρουνου από ΙΧ στο δρόμο που συνδέει το χωριό με την Οιχαλία 

Για πολλούς κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας που ζουν έντονα το πρόβλημα θεωρούνταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό. Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, αλλά μονάχα με υλικές ζημιές.

Άγιο είχε σήμερα το βράδυ ένας νεαρός ηλικιακά οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από Κρήνη προς Οιχαλία. Κινούμενος με το όχημά του στην περιφερειακή οδό που συνδέει τα δύο χωριά, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, παρέσυρε αγριογούρουνο βάρους μεγαλύτερο των 100 κιλών, που διέσχιζε παράλληλα το οδόστρωμα.

Ο οδηγός σύμφωνα με το ΚΡΗΝΗ LIVE δεν κατάφερε να αποφύγει το άγριο ζώο, καθώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του. Το παρέσυρε, ευτυχώς ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στο οδόστρωμα χωρίς να εκτραπεί και να ανατραπεί. Φυσικά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές καθώς το άγριο ζώο ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους τόσο της Κρήνης, όσων και των άλλων χωριών. Να επιστήσει τη προσοχή των οδηγών, αλλά ταυτόχρονα να εντείνει τις πιέσεις για την λήψη μέτρων, όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να μην θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης