Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια σε τρεις φιλάθλους της ΑΕΛ Reviewed by Momizat on . Την απαγόρευση προσέλευσης και παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων για τρία χρόνια, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δεύτερο βαθμό, σε τρεις οπαδούς Την απαγόρευση προσέλευσης και παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων για τρία χρόνια, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δεύτερο βαθμό, σε τρεις οπαδούς Rating: 0

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια σε τρεις φιλάθλους της ΑΕΛ

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια σε τρεις φιλάθλους της ΑΕΛ

Την απαγόρευση προσέλευσης και παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων για τρία χρόνια, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δεύτερο βαθμό, σε τρεις οπαδούς της ΑΕΛ 28, 31 και 26 ετών, κατοίκους Λάρισας και Τρικάλων, για επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 22 Αυγούστου του 2015 στον αγώνα με τη Νίκη, ενώ στους αγώνες έδρας της ομάδας τους, πρέπει να μένουν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων για 20 μήνες.

Επίσης το Δικαστήριο τους επέβαλλε για τρία χρόνια όταν παίζει η ΑΕΛ, να παρουσιάζονται στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας τους, δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς, κατά τη διάρκεια του, και δύο ώρες μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Πρωτόδικα στο εδώλιο του κατηγορουμένου είχαν καθίσει τέσσερα άτομα με τους τρεις από αυτούς να καταδικάζονται σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών για βιαιοπραγία και επικίνδυνη σωματική βλάβη για συμμετοχή σε επεισόδια, με τον τελευταίο να καταδικάζεται σε οκτώ μήνες.

Χθες οι δικαστές του Τριμελούς αποφάσισαν να μειώσουν την ποινή των τριών από 20 σε οκτώ μήνες με αναστολή, και για τον τέταρτο να παύσει η δίωξη του υπό όρους. Ακόμα μετατράπηκε η δεύτερη κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βιαιοπραγία από κοινού, ενώ έπαυσε υπό όρους η πρώτη κατηγορία με την οποία βαρύνονταν.

Οι δύο Λαρισαίοι και ο Τρικαλινός αναγνωρίστηκαν από αστυνομικούς ότι συμμετείχαν στα γεγονότα εκτοξεύοντας πέτρες και καδρόνια εναντίον τους. Οι νεαροί στην απολογία τους υποστήριξαν πως έφτασαν στο Βόλο με το τραίνο και όχι οργανωμένα με τα λεωφορεία των οπαδών της ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια στο γήπεδο επικράτησε ένταση και υπήρξαν συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή