Απαγόρευση της αλιείας πέστροφας στον Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων εκδόθηκε Απόφαση με την οποία  απαγορεύεται η Αλιεία πέστροφας, με κάθε μέσο και εργαλείο, στον Αχελώο ποταμό και τους παρ Από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων εκδόθηκε Απόφαση με την οποία  απαγορεύεται η Αλιεία πέστροφας, με κάθε μέσο και εργαλείο, στον Αχελώο ποταμό και τους παρ Rating: 0

Απαγόρευση της αλιείας πέστροφας στον Ν. Τρικάλων

Απαγόρευση της αλιείας πέστροφας στον Ν. Τρικάλων

Από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων εκδόθηκε Απόφαση με την οποία  απαγορεύεται η Αλιεία πέστροφας, με κάθε μέσο και εργαλείο, στον Αχελώο ποταμό και τους παραποτάμους του, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, από 13-11-2018 έως 15-2-2019, καθόσον είναι επιτακτική η ανάγκη προστασίας της αναπαραγωγικής διαδικασίας  κατά την περίοδο αυτή.

Την τήρηση της παρούσας απόφασης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, έχουν οι Αστυνομικές αρχές και οι Δασικές Υπηρεσίες αρμοδιότητάς των.

Οι παραβάτες διώκονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 420/70 <Αλιευτικός κώδικας> και του Ν.1740/87 & 2040/92.

Σχόλια (1)

 • Χ.Σ.Λ.

  Απαγόρευση της Αλιείας Πέστροφας
  Πέστροφες-Πέστροφες
  Που είναι οι πέστροφες; Καιρός είναι πιά να κάνουν κάτι οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι λάτρεις του Ασπροποτάμου ντόπιοι και επισκέπτες και να υποστηρίξουν τις αρμόδιες υπηρεσίες,
  Οι ντόπιοι ταβερνιάρηδες πρέπει να σταματήσουν το κρυφτούλι και να πάψουν να προσφέρουν κρυφά ντόπιες πέστροφες τουλάχιστον μέχρι τον πολλαπλασιασμό της άγριας πέστροφας Ασπροποτάμου..
  Κύριοι του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων και της ντόπιας Υπηρεσίας Δασοπροστασίας βοηθήστε μας διότι αυτοκαταστρεφόμαστε.
  Σιγά σιγά με τις ανομβρίες και την υπεραλιεία δεν θα μείνουν ούτε βατράχια στον Ασπροπόταμο.
  Ευχαριστώ
  Χ.Σ.Λ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή