Απαντήσεις της Sprider Stores για το άδειασμα καταστημάτων της Reviewed by Momizat on . Διευκρινίσεις για την απομάκρυνση των εμπορευμάτων από τα κλειστά - πλέον - καταστήματά της έδωσε η Sprider Stores. Όπως αναφέρει, η κίνηση αυτή ήταν απαραίτητη Διευκρινίσεις για την απομάκρυνση των εμπορευμάτων από τα κλειστά - πλέον - καταστήματά της έδωσε η Sprider Stores. Όπως αναφέρει, η κίνηση αυτή ήταν απαραίτητη Rating: 0

Απαντήσεις της Sprider Stores για το άδειασμα καταστημάτων της

Απαντήσεις της Sprider Stores για το άδειασμα καταστημάτων της

Διευκρινίσεις για την απομάκρυνση των εμπορευμάτων από τα κλειστά – πλέον – καταστήματά της έδωσε η Sprider Stores. Όπως αναφέρει, η κίνηση αυτή ήταν απαραίτητη για να διασφαλιστεί η περιουσία της στο ακέραιο και να μην αφεθεί στην τύχη πιθανών βανδαλισμών, όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις εταιρειών που ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Υπενθυμίζεται ότι και στα Τρίκαλα, όπως είχαμε γράψει εδώ, το κατάστημα επί της Β. Τσιτσάνη άδειασε σε χρόνο ρεκόρ, το βράδυ της 30ης Σπεμτεβρίου.

Η εταιρία, επίσης, διαβεβαιώνει πως «αποκλειστικός σκοπός» είναι τα διαθέσιμα εμπορεύματα, μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία, «να αξιοποιηθούν για την ικανοποίηση των εργαζομένων».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρεία, συνεχίζοντας να ενεργεί με υπευθυνότητα και επιχειρηματική ηθική, προσπαθεί να διασφαλίσει και να προστατέψει με οποιοδήποτε τρόπο τα περιουσιακά της στοιχεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσονται και οι ενέργειές της, τις τελευταίες ημέρες, να απομακρύνει εμπορεύματα από διάφορα καταστήματά της.

Σημειώνεται ότι τα εμπορεύματα αυτά αποθηκεύονται σε αποθήκες της εταιρείας, με στόχο να διασφαλιστεί η περιουσία της στο ακέραιο και να μην αφεθεί στην τύχη πιθανών βανδαλισμών, όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις εταιρειών που ανέστειλαν τη λειτουργία τους.

Αποκλειστικός σκοπός είναι τα διαθέσιμα εμπορεύματα της εταιρείας, μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά της στοιχεία, να αξιοποιηθούν για την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Τονίζεται, για ακόμα μία φορά ότι όλες οι προσπάθειες της εταιρείας γίνονται με γνώμονα την ικανοποίηση των εργαζομένων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή