Απαράδεκτη άρνηση Σαμαρά να “παραδώσει” την εξουσία Reviewed by Momizat on . Ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επρόκειτο μετά την ορκωμοσία του να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον απερχόμενο πρωθυπου Ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επρόκειτο μετά την ορκωμοσία του να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον απερχόμενο πρωθυπου Rating: 0

Απαράδεκτη άρνηση Σαμαρά να “παραδώσει” την εξουσία

Απαράδεκτη άρνηση Σαμαρά να “παραδώσει” την εξουσία

Ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επρόκειτο μετά την ορκωμοσία του να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ώστε να γίνει η τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από την πλευρά της ΝΔ λίγο πριν μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, απελθών και νέος πρωθυπουργός δεν θα πραγματοποιούσαν συνάντηση. Η απαραίτητη ενημέρωση έγινε μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του απελθόντα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Μπούρας, και του διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ξανασυμβεί, τουλάχιστον από το 1974 και μετά, να μην παραστεί απερχόμενος πρωθυπουργός στην ανάληψη καθηκόντων του διαδόχου του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή