Απαράδεκτη ολιγωρία του Δήμου Τρικκαίων για τον καθαρισμό του Αγιαμονιώτη Reviewed by Momizat on . Έντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν καθημερινά οι κάτοικοι των παρόχθιων περιοχών του Αγιαμονιώτη ποταμού από το ύψος του Πύργου και μέχρι την Αγία Μονή. Το ποτάμι π Έντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν καθημερινά οι κάτοικοι των παρόχθιων περιοχών του Αγιαμονιώτη ποταμού από το ύψος του Πύργου και μέχρι την Αγία Μονή. Το ποτάμι π Rating: 0

Απαράδεκτη ολιγωρία του Δήμου Τρικκαίων για τον καθαρισμό του Αγιαμονιώτη

Απαράδεκτη ολιγωρία του Δήμου Τρικκαίων  για τον καθαρισμό του Αγιαμονιώτη

Έντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν καθημερινά οι κάτοικοι των παρόχθιων περιοχών του Αγιαμονιώτη ποταμού από το ύψος του Πύργου και μέχρι την Αγία Μονή.

Το ποτάμι παρ`ότι πλησιάζει Ιούλιος δεν έχει καθαριστεί ακόμη, παρά τις οχλήσεις των δημοτών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Το πρόβλημα οξύνουν οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, με τη δυσοσμία και τα κουνούπια να κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.
Ας ελπίσουμε άμεσα να ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι και τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι, φύση και δέντρο

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Να που συμβαίνουν και θαύματα. Τώρα όλοι θέλουν να καθαριστεί ο Αγιαμονιώτης. Όταν όμως καθαρίστηκε και η περιοχή θύμισε Ευρώπη, οι αυθεντικοί Βαλκάνιοι έσκουζαν. Ο καθείς είχε και μία …επιστημονική, οικολογική άποψη επί του θέματος. Μέχρι και μύδια (στρείδια, δεν θυμάμαι) ανακάλυψαν εκεί.
    Υ.Γ. Με τον καθαρισμό, είδαμε επιτέλους που εκβάλλει ο εν λόγω ποταμός. Μέχρι τότε, το αγνοούσε και η ίδια η …Γεωγραφία.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας