Απαράδεκτη πλέον η κατάσταση με τη ΔΕΗ στον νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ζητούνται εξηγήσεις και άμεσα. Η ΔΕΗ Τρικάλων ή όποιος είναι αρμόδιος, πρέπει σήμερα κιόλας να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία να εξηγεί, γιατί επί τρεις συνεχόμε Ζητούνται εξηγήσεις και άμεσα. Η ΔΕΗ Τρικάλων ή όποιος είναι αρμόδιος, πρέπει σήμερα κιόλας να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία να εξηγεί, γιατί επί τρεις συνεχόμε Rating: 0

Απαράδεκτη πλέον η κατάσταση με τη ΔΕΗ στον νομό Τρικάλων

Απαράδεκτη πλέον η κατάσταση με τη ΔΕΗ στον νομό Τρικάλων

Ζητούνται εξηγήσεις και άμεσα. Η ΔΕΗ Τρικάλων ή όποιος είναι αρμόδιος, πρέπει σήμερα κιόλας να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία να εξηγεί, γιατί επί τρεις συνεχόμενες νύχτες η μισή σχεδόν πόλη των Τρικάλων δεν έχει ρεύμα.
Η απίθανη θεωρία με τα… κουνάβια, μπορεί να προσέλκυσε οπαδούς για μια μέρα. Μπορεί και για δεύτερη. Αλλά και τρίτη στη σειρά;
Τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μας το λένε; Όλα τα κουνάβια της πόλης θεώρησαν ότι ακριβώς στο ίδιο σημείο είναι πεντανόστιμα τα καλώδια; Κι αν είναι τόσο δύσκολο, τόσο τρομερά δύσκολο να τιθασεύσουν τα κουνάβια και να στήσουν παγίδες ή έστω να κλείσουν καμιά τρύπα, τότε, πώς εξηγείται ότι το βράδυ είχε πέσει στο σκοτάδι και η Φήκη; Το χωριό δεν είχε ρεύμα για τουλάχιστον δύο ώρες και κάτοικοι ανέφεραν ότι σύμφωνα με τις φήμες, υπήρχε ένα ζήτημα στον Καραβόπορο (γενικώς, χωρίς άλλα στοιχεία).
Επειδή, όμως, η θεωρία με τα κουνάβια μοιάζει πλέον εξαιρετικά απίθανη, θα πρέπει η ΔΕΗ να εξηγήσει στους επαγγελματίες, σε τυχόν άρρωστους, σε όλον τον κόσμο, τι αδυνατεί να κάνει.
Να υπάρξει επίσημη – επιτέλους – ανακοίνωση και να εξηγήσουν, τι φταίει. Τα… κουνάβια ή ένα σοβαρό πρόβλημα, που δεν μπορούν να λύσουν; Το βράδυ της Παρασκευής, από τις 2.27 μέχρι τις 3.12, και πάλι η μισή πόλη δεν είχε ρεύμα, με το γνωστό σύστημα: ο μισός δρόμος είχε, ο μισός όχι. Οπως ακριβώς τις προηγούμενες ημέρες.
Ακόμη κι αν υπάρχει αδυναμία κυνηγιού των κουναβιών, να μιλήσουν ξεκάθαρα. Και με στοιχεία. Όχι με διαρροές και δήθεν εξηγήσεις. Ούτε με αστειάκια.
Ή έχουν να πουν κάτι στον πολίτη που πληρώνει για ρεύμα (σε μια περιοχή που ΠΟΤΕ δεν είχε πρόβλημα) ή δεν έχουν και… θα συνεχίσει να πληρώνει για ρεύμα σε μια προς πώληση επιχείρηση. Μα… πώς θα αγοράσει τέτοιο προϊόν ο επενδυτής; Κι αν το αγοράσει, λόγω βλαβών, δεν θα ζητήσει λιγότερα; Αυτά συζητά ο κόσμος και όχι τις εξηγήσεις με τα… κουνάβια.
Θα αναμένουμε την επίσημη εξήγηση που ΟΦΕΙΛΕΙ η ΔΕΗ να δώσει.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή