Απαράδεκτη ρύθμιση της κυβέρνησης: Με μπλοκάκι οι γιατροί του ΕΣΥ και του ΚΕΕΛΠΝΟ! Reviewed by Momizat on . Ρύθμιση από το υπουργείο Υγείας που δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουν με μπλοκάκι οι γιατροί του ΕΣΥ, του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Ρύθμιση από το υπουργείο Υγείας που δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουν με μπλοκάκι οι γιατροί του ΕΣΥ, του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Rating: 0

Απαράδεκτη ρύθμιση της κυβέρνησης: Με μπλοκάκι οι γιατροί του ΕΣΥ και του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Απαράδεκτη ρύθμιση της κυβέρνησης: Με μπλοκάκι οι γιατροί του ΕΣΥ και του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Ρύθμιση από το υπουργείο Υγείας που δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουν με μπλοκάκι οι γιατροί του ΕΣΥ, του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.), με την αρχική της μορφή να αφορά μόνο τον ΟΚΑΝΑ, κατέθεσε στο νομοσχέδιο για τις τράπεζες ο Γιάννης Στουρνάρας.

Η ρύθμιση προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αιφνιδιαστικά καταθέτει την τελευταία στιγμή ουσιαστική βελτιωτική αλλαγή κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εξέφρασε την αντίθεση του στη νέα διάταξη, που εντάσσει, όπως είπε, και άλλους οργανισμούς στο καθεστώς με τα μπλοκάκια, και ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να την αποσύρει ώστε να επανακατατεθεί από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, σε δικό του νομοσχέδιο.

Τη διαφωνία του εξέφρασε και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «διευρύνει και στο χώρο της Υγείας το καθεστώς ελαστικών μορφών απασχόλησης σε βάρος και των ασθενών και των γιατρών».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σημείωσε ότι με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα ευρύτερης συνεργασίας του ΕΣΥ με γιατρούς, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξη του γιατί η αντιπολίτευση δεν δέχεται αυτή τη βελτίωση.
πηγή Nooz.gr

Αφήστε το σχόλιο σας