Απαράδεκτο ξεκατίνιασμα Τατσόπουλου – Μακρή στο facebook Reviewed by Momizat on . Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το Ποντίκι, μόνο και μόνο επειδή αντικατοπτρίζει μια κατάντια για το πολιτικό μας σύστημα. Δεν συνηθίζουμε να δημοσιεύου Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το Ποντίκι, μόνο και μόνο επειδή αντικατοπτρίζει μια κατάντια για το πολιτικό μας σύστημα. Δεν συνηθίζουμε να δημοσιεύου Rating: 0

Απαράδεκτο ξεκατίνιασμα Τατσόπουλου – Μακρή στο facebook

Απαράδεκτο ξεκατίνιασμα Τατσόπουλου – Μακρή στο facebook

Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το Ποντίκι, μόνο και μόνο επειδή αντικατοπτρίζει μια κατάντια για το πολιτικό μας σύστημα. Δεν συνηθίζουμε να δημοσιεύουμε δηλώσεις πολιτικών στο facebook, παρά μόνο εάν μας επιτραπεί. Εδώ όμως, πρόκειται για μια κατάσταση που μάλλον πρέπει να κρούσει τον χαμένο κώδωνα του κινδύνου, παρά να οδηγήσει σε γέλωτα:

 

Σκληρές κουβέντες αντάλλαξαν μέσα από το facebook οι βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος και Ραχήλ Μακρή. Ο δημόσιος “διάλογος” των δύο βουλευτών περιλάμβανε βαρείς χαρακτηρισμούς και εξελίχθηκε σε δημόσιο ξεκατίνιασμα.

Η αρχή έγινε με την ανάρτηση του Τατσόπουλου: «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δυο ψεκαστικά αεριωθούμενα».

tats-fac-11412573509Ακολούθησε η φραστική αντεπίθεση της βουλευτού των ΑΝΕΛ:  «Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια».
tats-fac-41412573513
Και ο αντίλογος συνεχίστηκε:

tats-fac-51412573513

tats-fac-31412573512tats-fac-21412573510

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή