Απεβίωσε 81χρονος Τρικαλινός Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Κρέσσος, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναού του Αγί Σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Κρέσσος, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναού του Αγί Rating: 0

Απεβίωσε 81χρονος Τρικαλινός

Απεβίωσε 81χρονος Τρικαλινός

Σε ηλικία 81 ετών πέθανε ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Κρέσσος, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναού του Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά του . Η σύζυγος,  Μαρία, τα παιδιά, Δημήτριος και Ελένη Κρέσσου,                                      Ευθαλία  Πέρκα. Τα εγγόνια  Κων/νος , Μαρία , Μιχάλης , Βάσω, τα αδέλφια       Χρήστος και Λίτσα Κρέσσου,  Βασίλειος και Αννα Κρέσσου,                                      Γεώργιος και Παναγιώτα Κρέσσου,  Σωτήρης και Λίτσα Κρέσσου,                                     Αρετή  Μανδράκη,  Βάσω  Ντόνα,  Χρήστος  Νάτας,  Γεώργιος και Μαρία  Νάτα.

Τα ανήψια, οι λοιποί συγγενείς.

Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία μας , την Πέμπτη  ζ5-9-2014 και ώρα 9.00μ.μ. στην περιφερειακή οδό Λαρίσης Ιωαννίνων (έναντι τελωνείου)

2) Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του 1ου Νεκροταφείου Τρικάλων .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών Παναγιώτου

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή