Απεγκλωβίστηκε Βούλγαρος από βράχο των Μετεώρων Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 13/6/2015 και περίπου στις 6.15 μμ., ειδοποιήθηκε μέλος της Ομάδας Διάσωσης της Ο.Λ. Καλαμπάκας, για πρόβλημα που υπήρχε με επισκέπτη της περιοχής μα Το Σάββατο 13/6/2015 και περίπου στις 6.15 μμ., ειδοποιήθηκε μέλος της Ομάδας Διάσωσης της Ο.Λ. Καλαμπάκας, για πρόβλημα που υπήρχε με επισκέπτη της περιοχής μα Rating: 0

Απεγκλωβίστηκε Βούλγαρος από βράχο των Μετεώρων

anarixisi

Το Σάββατο 13/6/2015 και περίπου στις 6.15 μμ., ειδοποιήθηκε μέλος της Ομάδας Διάσωσης της Ο.Λ. Καλαμπάκας, για πρόβλημα που υπήρχε με επισκέπτη της περιοχής μας στην Βόρεια ορθοπλαγιά του βράχου των Αμπαριών.

Το σημείο μάς είναι γνωστό και συχνά καλούμαστε για παρόμοια περιστατικά στο ίδιο μέρος.

Με την άφιξη της Ο.Δ. στην περιοχή, αυτό που διαπιστώθηκε, ήταν ότι ένας Βούλγαρος στην προσπάθειά του να κάνει φωτογράφηση της περιοχής, ανέβηκε σε πατάρι του βράχου, περίπου 40 μέτρα από το έδαφος, χωρίς τον απαραίτητο αναρριχητικό εξοπλισμό.

Εκεί κατάλαβε ότι αδυνατούσε να κατέβει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Κάτοικοι του Καστρακίου τον άκουσαν και ειδοποίησαν την Π.Υ. Καλαμπάκας, που με τη σειρά της ειδοποίησε την Ομάδα Διάσωσης της ΟΛΚ.

Οι αναρριχητές της Διάσωσης που έφτασαν στο σημείο ανέβηκαν μέχρι το πατάρι.

Από εκεί με τη χρήση του εξοπλισμού τους τον κατέβασαν σώο στο έδαφος και τον παρέδωσαν στους άνδρες της Π.Υ. Καλαμπάκας.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή