Απειλές για μηνυτήρια αναφορά κατά του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Παρά τη δημοσίευση φωτογραφιών με ανεξέλεγκτη χωματερή στο δρόμο από Ρίζωμα προς Σπαθάδες που μας έστειλε ο γνωστός συμπολίτης δικηγόρος Κώστας Τσιάρας πριν από Παρά τη δημοσίευση φωτογραφιών με ανεξέλεγκτη χωματερή στο δρόμο από Ρίζωμα προς Σπαθάδες που μας έστειλε ο γνωστός συμπολίτης δικηγόρος Κώστας Τσιάρας πριν από Rating: 0

Απειλές για μηνυτήρια αναφορά κατά του Δήμου Τρικκαίων

Απειλές για μηνυτήρια αναφορά κατά του Δήμου Τρικκαίων

Παρά τη δημοσίευση φωτογραφιών με ανεξέλεγκτη χωματερή στο δρόμο από Ρίζωμα προς Σπαθάδες που μας έστειλε ο γνωστός συμπολίτης δικηγόρος Κώστας Τσιάρας πριν από 20 ημέρες δεν ίδρωσε το αυτί κανενός για το αίσχος αυτό .

Όχι μόνο δεν καθαρίστηκε η επικίνδυνη χωματερή από  τους αρμόδιους αλλά  έπεσαν και άλλοι λόφοι από σκουπίδια κάθε είδους , όπως φαίνεται στις χθεσινές φωτογραφίες που μας έστειλε ο συμπολίτης δικηγόρος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος “η επόμενη κίνηση είναι μηνυτήρια  αναφορά στην Εισαγγελία Πλημ-κών Τρικάλων σε βάρος κάθε υπεύθυνου για το ντροπιαστικό θέαμα της έξυπνης πόλης , μήπως  και οι έξυπνοι ιθύνοντες  αναγκασθούν να καθαρίσουν την επικίνδυνη χωματερή”. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή