Απερίγραπτη γραφειοκρατία Reviewed by Momizat on . Τελικά η γραφειοκρατία που ταλανίζει τη χώρα μας δεν αφορά μόνο τους πολίτες της και τους ιδιώτες, αλλά ακόμη και τα Δημόσια ιδρύματα που και αυτά υποφέρουν! Τρ Τελικά η γραφειοκρατία που ταλανίζει τη χώρα μας δεν αφορά μόνο τους πολίτες της και τους ιδιώτες, αλλά ακόμη και τα Δημόσια ιδρύματα που και αυτά υποφέρουν! Τρ Rating: 0

Απερίγραπτη γραφειοκρατία

Απερίγραπτη γραφειοκρατία

Τελικά η γραφειοκρατία που ταλανίζει τη χώρα μας δεν αφορά μόνο τους πολίτες της και τους ιδιώτες, αλλά ακόμη και τα Δημόσια ιδρύματα που και αυτά υποφέρουν! Τρανό παράδειγμα η δυστοκία που ανέκυψε με την έκδοση των πινακίδων του οχήματος που δώρισε το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Γάλακτος “ΤΡΙΚΚΗ”  στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τις ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Η δωρεά του οχήματος που ήταν το ουσιαστικό  και το δύσκολο κόλλησε στα εύκολα και στα υπουργεία με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες τους. Μετά από πολλές και χρονοβόρες προσπάθειες  δύο (2) μηνών ο δαιμόνιος Παρθένης  κατόρθωσε τελικά να έχει στα χέρια του την άδεια του οχήματος…νικώντας και την γραφειοκρατία που τελικά δεν νίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή